Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nieuws van het Amsterdams MuntKantoor

Bent u benieuwd naar het meest recente nieuws uit de muntenwereld? Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten van het Amsterdams MuntKantoor. Ook kunt u hier terecht voor de nieuwsbrieven die wij wekelijks versturen naar duizenden muntenverzamelaars die zich geabonneerd hebben op onze e-mail nieuwsbrief.

Prinses Beatrix is jarig! Profiteer tijdelijk van vorstelijke Verjaardagskorting

(Leestijd: 1 minuut)
Prinses Beatrix is jarig! Profiteer snel van 50% Verjaardagskorting

Prinses Beatrix is vandaag 85 jaar geworden! Ter viering van deze heugelijke gebeurtenis, mogen wij u vandaag een exclusief aanbod doen. U ontvangt nu maar liefst 50% korting op de officiële Prinses Beatrix Geboorte-uitgifte in Sterling zilver.

Echter, u wordt aangeraden niet te lang te wachten met uw reservering. Helaas is er nog maar een zeer beperkt aantal Geboorte-uitgiften beschikbaar. Door de enorme populariteit van onze voormalige vorstin, vooral onder verzamelaars, is de vraag waarschijnlijk veel groter.

Hierdoor hebben wij geen exemplaar van de waardevolle Prinses Beatrix Geboorte-uitgifte op uw naam kunnen reserveren. Wie het eerst komt, het eerst maalt. Klik dus snel hier om uw persoonlijke reserveringsformulier in te vullen.

Lees meer...

Prachtige gekleurde munt in Sterling zilver nu beperkt beschikbaar

(Leestijd: 1 minuut)
The Baltic Way 5 Euro Sterling Zilver

Af en toe kom ik iets tegen, wat ik niet kan laten liggen. Dit keer was het een officieel zilveren 5 Euro muntstuk uit Letland met een prachtig gekleurd ontwerp. U kunt hier het ontwerp bekijken. Misschien denkt u er wel net zo over.

Het gebeurt niet vaak dat ik een munt uit Letland kan bemachtigen. Vaak worden de officiële Herdenkingsmunten in zeer beperkte oplage geslagen en in dit geval is er door het gekleurde ontwerp extra veel belangstelling. Hierdoor verwacht ik dat de vraag de beschikbaarheid van slechts 24 stuks ruim zal overstijgen. Wilt u één van deze Sterling zilveren munten bemachtigen? Klik dan snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in.

Lees meer...

Officiële Nationale B.U. Set 2023: Voorintekening gestart

(Leestijd: 1 minuut)
Voorintekening officiële Nationale B.U. Set 2023 van start

Ook in dit nieuwe verzameljaar staan wij weer in dienst van de verzamelaar. Wij blijven ons uiterste best doen om u op de hoogte houden van de nieuwste uitgiften, tijdelijke aanbiedingen en unieke verzamelkansen. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de gloednieuwe officiële Nationale B.U. Set 2023.

De Nationale B.U. Set is één van de meest verzamelde muntsets van Nederland. Echter, de oplage wordt dit jaar beperkt tot slechts 11.500 stuks. Eerdere sets met een zeer streng gelimiteerde oplage waren soms al na enkele dagen uitverkocht. Schrijf dus snel in via deze link, want op is op!

Lees meer...

Is deze waardevolle Zuid-Afrikaanse munt iets voor u?

(Leestijd: 1 minuut)
Puur zilveren Krugerrand Zuid Afrika

Er zijn een aantal munten die zó bekend zijn, dat ook veel mensen buiten de muntenwereld ervan hebben gehoord. Zo is de Krugerrand uit Zuid-Afrika één van de meest herkenbare en iconische munten ter wereld. Deze legendarische munt wordt sinds 1967 geslagen en sindsdien zijn er vele miljoenen exemplaren van verkocht.

Wij zijn dan ook verheugd om u deze officiële 2 Ounce zilveren Krugerrand uit 2023 te kunnen aanbieden. Vooral omdat deze gewilde munt een zeer bepekte oplage heeft. De Krugerrand van 2023 heeft een diameter van wel 50 millimeter, bevat ruim 60 gram zilver en is geslagen in de allerhoogste kwaliteit!

Vanwege deze uitzonderlijke specificaties kunt u zich voorstellen dat de vraag extra hoog zal zijn. Dankzij onze goede relatie met de Zuid-Afrikaanse Munt hebben wij gelukkig een aantal exemplaren voor de Nederlandse verzamelaars kunnen verkrijgen. Klik nu hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en één van deze schitterende munten te bemachtigen.

Lees meer...

Eerste Nederlandse 5 Euro 2023: Willemstad Vijfje

(Leestijd: 1 minuut)
Willemstad Vijfje 2023

Zoals u van ons gewend bent, informeren wij u altijd als eerste over de nieuwste munten. Vandaag kunnen wij het ontwerp van de eerste Nederlandse Herdenkingsmunt van 2023 aan u bekendmaken. Deze officiële 5 Euromunt wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën uitgegeven ter ere van de hoofdstad van Curaçao, Willemstad.

Graag bieden wij u nu ook de gelegenheid om dit gloednieuwe Willemstad Vijfje te reserveren. De munt is nu nog verkrijgbaar voor de officiële uitgifteprijs. Klik daarom hier en reserveer direct een exemplaar. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt én dat u er op tijd bij bent!

Lees meer...

De officiële Verjaardagsuitgifte ligt voor u klaar

(Leestijd: 1 minuut)
Puur zilveren William Shakespeare 20 Euro

Prinses Beatrix is bijna jarig! Om de 85ᵉ verjaardag van onze voormalige vorstin extra luister bij te zetten, wordt er een officiële Verjaardagsuitgifte geslagen. Ik heb goed nieuws voor u, want dit waardevolle Nationale Cadeau is tijdelijk gratis verkrijgbaar op Verjaardagsuitgifte.nl.

De oplage van de Verjaardagsuitgifte is strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren. Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de muntenwereld, stellen wij deze uitgiften kosteloos ter beschikking. De vraag blijkt echter groter te zijn dan van tevoren werd gedacht. Inmiddels is een fors deel al vergeven.

Lees meer...

Het Amsterdams MuntKantoor wenst u een gelukkig nieuwjaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Koninkrijk der Nederlanden Herdenkingsmunten Zilvercollectie

Hierbij wensen wij u een heel gelukkig en gezond nieuwjaar! Vandaag blikken wij graag samen met u terug op het muntjaar van 2022. Deze zal weer vol met prachtige Herdenkingsmunten en nieuwe uitgiftes. Weet u bijvoorbeeld nog de twee zilveren Vijfjes die in 2022 zijn geslagen? Het ‘Verdrag van Maastricht’ Vijfje en het ‘Piet Mondriaan’ Vijfje. Naar beide Herdenkingsmunten was de vraag enorm.

Vanwege de hoge interesse willen wij u graag nu de mogelijkheid bieden om de toekomstige waardevolle zilveren Herdenkingsmunten van Nederland in 2023 en daarna gegarandeerd te ontvangen, zonder verplichtingen. Een unieke kans voor u. Door de enorme vraag zijn deze officiële wettige betaalmiddelen in Sterling zilver vaak razendsnel uitverkocht.

U kunt zeer voordelig kennismaken met het enorm populaire verzamelgebied. Met uw kortingscode ontvangt u maar liefst 50% introductiekorting op uw eerste munt. Vul de code ‘2251EM2803’ in tijdens het reserveren of klik hier om uw kortingscode automatisch toe te passen. U ontvangt de originele zilveren Herdenkingsmunt dan voor slechts € 29,95 (later € 59,95).

Lees meer...

Grootste toneelschrijver krijgt een prachtige puur zilveren herdenking

(Leestijd: 1 minuut)
Puur zilveren William Shakespeare 20 Euro

"To be, or not to be, that is the question" is één van de meest aangehaalde citaten uit de gehele wereldliteratuur. Niet voor niks dus dat William Shakespeare de grootste toneelschrijver is die Engeland ooit heeft voortgebracht.

Vandaag kunnen wij u een prachtige puur zilveren Herdenkingsmunt van deze taalkunstenaar aanbieden. Met een nominale waarde van maar liefst 20 Euro en een zeer beperkte oplage hebben wij waarschijnlijk veel minder aanbod dan dat de vraag zal zijn.

De 20 Euromunt is gloednieuw en kan nog voor de Kerst naar u worden toegezonden. Ondanks de recente uitgifte is deze bijzondere puur zilveren Shakespeare echter nu al bijna uitverkocht bij Monnaie de Paris! Klik snel hier en bestel op uw exemplaar op onze website. OP=OP.

Lees meer...

Reserveer nu de allereerste Kroatische Euromunten!

(Leestijd: 1 minuut)
Allereerste Euroset Kroatië

In 2023 wordt het gebied met de Euro als wettig betaalmiddel uitgebreid. Kroatië treedt toe tot het selecte gezelschap van landen waar de Euro is ingevoerd. Verzamelaars over heel de wereld kijken naar dit unieke moment uit. De vraag naar complete Eurosets uit nieuwe Eurolanden is immers extreem hoog. De gewilde Euro's uit Kroatië zal u daarom ook niet snel in uw portemonnee aantreffen.

Ook wij merken dat de vraag naar de nieuwe Kroatische Euromunten enorm is. De Nederlandsche Bank (DNB) heeft zelfs moeten bijspringen om ervoor te zorgen dat er genoeg Euromunten voor de Kroaten zelf zijn. Voor de verzamelaars uit de rest van de wereld is het aantal totale sets dus helemaal zeer beperkt.

De oplage van munten uit kleinere Eurolanden is strikt gelimiteerd, maar dankzij de inzet van onze muntexperts kunnen wij u de officiële Euroset van Kroatië nu aanbieden. U ontvangt uw set voor de eenmalige kennismakingsprijs vanaf slechts € 9,95 (later € 29,95). Het advies is om snel te reageren. Klik nu hier en bestel direct!

Lees meer...

Reserveer nu de officiële Rolling Stones munt!

(Leestijd: 1 minuut)
Reserveer nu de officiële Rolling Stones munt!

Het einde van het jaar komt snel dichterbij. Sinterklaas is het land uit, kerstbomen worden opgetuigd en sinds gistermiddag kan er niet meer worden gestemd op de Top 2000. Het is dan ook toevallig dat wij u vandaag een gloednieuwe officiële munt mogen aanbieden van een band die vorig jaar maar liefst vier keer in de top 100 van deze lijst stond.

De Britse Herdenkingsmunt die u kunt reserveren is geslagen ter ere van The Rolling Stones. Door de populariteit van de band achter hits zoals Paint it Black, Sympathy For The Devil en Angie is de vraag naar de munt enorm. De verwachting is dat er veel meer vraag dan aanbod is.

Dat was ook het geval met de officiële Britse munten ter ere van Queen, Elton John en David Bowie. Toch zijn de oplages van diverse uitvoeringen van deze Rolling Stones munt weer zeer strikt gelimiteerd. Mis uw kans dus niet en klik snel hier om uw exemplaar te reserveren.

Lees meer...

Bijzondere aanbieding van een zeldzame 10 Euro munt

(Leestijd: 1 minuut)
Maltese 10 Euro in Zilver Proof

Af en toe krijg ik een Herdenkingsmunt aangeboden waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dit was afgelopen week het geval met een zeldzame Maltese 10 Euro munt. Destijds was hij razendsnel uitverkocht en door de beperkte oplage nergens meer te verkrijgen.

Laatst had één van onze muntexperts de unieke kans om nog een klein aantal van deze gewilde 10 Euro munt in Sterling zilver over te nemen. Die kans konden wij natuurlijk niet laten liggen!

Gezien de belangstelling in deze zeldzame 10 Euro munt en de beschikbaarheid van slechts 14 exemplaren, verwachten wij dat de Herdenkingsmunt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u aan u vandaag nog te reageren. Klik dan nu hier en vul direct uw formulier in.

Lees meer...

Ontdek gewilde 2 Euromunten met deze speciale aanbieding

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële 2 Euro Collectie

De intreding van de Euro in Kroatië komt steeds dichterbij. Muntverzamelaars over de hele wereld wachten hier al een lange tijd op. Het is inmiddels al bijna acht jaar geleden dat een land de succesvolle munt mocht introduceren.

De Euro als officiële munteenheid in Kroatië betekent namelijk nieuwe 2 Euromunten. Eén van de meest gewilde munten in Europa. Om u alvast kennis te laten maken met dit populaire verzamelthema heeft het Amsterdams MuntKantoor voor u vandaag een speciale aanbieding!

Deze set bevat de unieke Nederlandse Herdenkingsmunt "Het Koninklijk Dubbelportret". Daarnaast ontvangt u een speciale Italiaanse Twee Euro met daarop de bedanking van het zorgpersoneel tijdens de Coronapandemie. U ontvangt deze twee bijzondere munten samen voor de eenmalige prijs van slechts € 9,95 (later € 19,90). Verzilver nu uw kortingscode 2247EM2752 op onze website.

Lees meer...
Pagina 1 van 23

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor