Nieuws van het Amsterdams MuntKantoor

Bent u benieuwd naar het meest recente nieuws uit de muntenwereld? Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten van het Amsterdams MuntKantoor. Ook kunt u hier terecht voor de nieuwsbrieven die wij wekelijks versturen naar duizenden muntenverzamelaars die zich geabonneerd hebben op onze e-mail nieuwsbrief.

Tijdelijk -45% op een Goudbaar-Munt ter ere van onze speelstad (2)

(Leestijd: 1 minuut)
Tijdelijk -45% op een Goudbaar-Munt ter ere van onze speelstad

Het was donderdag al bekend na de overwinning van Oranje op Oostenrijk, maar nu is het officieel. Nederland is door naar de achtste finales! Het laatste duel vond, net zoals de vorige wedstrijden, plaats in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Vorige week heeft u de kans gekregen om voordelig een exclusieve EK Goudbaar-Munt te bemachtigen ter ere van deze Nederlandse speelstad. Wij hebben veel reserveringen in ontvangst mogen nemen. Het komt namelijk niet vaak voor dat men een echte 24-karaats Goudbaar-Munt kan bemachtigen met 45% korting. Uw reservering ontbrak echter.

Om de plaatsing voor de achtste finales met u te vieren, is de aanbieding van vorige week verlengd. Wilt u de waardevolle munt toch aan uw verzameling toevoegen? Klik dan nog snel hier en vul uw formulier in. Dit is waarschijnlijk uw laatste kans!

Lees meer...

De Melancholische Wals in Sterling zilver

(Leestijd: 1 minuut)
De Melancholische Wals in Sterling zilver

Zoals u weet, zijn onze muntexperts altijd op zoek naar de mooiste munten en meest unieke uitgiften. Eerder dit jaar kreeg één van hen een buitenkans. Hij kon namelijk voor een schappelijke prijs een kistje met originele zilveren munten uit Letland verkrijgen.

Er werd ons verzekerd dat elke munt voorzien was van de officiële verpakking en het Certificaat van Echtheid. De keuze was dan ook snel gemaakt. Mede door de positieve reacties die wij in het verleden op Letse Euro Herdenkingsmunten kregen.

Hierdoor kunnen wij u vandaag voordelig een authentieke zilveren 5 Euro munt in de hoogste kwaliteit aanbieden. Er zijn al een aantal exemplaren vergeven, waardoor er niet veel meer beschikbaar zijn. Indien u interesse heeft, klik dan hier om gelijk naar de bestelpagina te gaan!

Lees meer...

Zet Oranje de volgende stap?

(Leestijd: 1 minuut)
Zet Oranje de volgende stap?

Vanavond kan Nederland de volgende stap zetten naar de achtste finales! Indien Oranje wint van Oostenrijk, dan is het elftal zo goed als verzekerd van een plaats in de volgende ronde.

Als de wedstrijd van afgelopen zondag een indicatie geeft, zitten miljoenen mensen vanavond voor de buis of een beamer om de wedstrijd te volgen. Vooral nu de eerste zege is behaald en de oranjekoorts toeneemt. Wij merken dat ook de belangstelling in officiële EK-munten sinds zondag flink is gestegen.

Om aan de toenemende vraag te kunnen voldoen, doen wij ons uiterste best om er meer te verkrijgen voor de Nederlandse markt. Gelukkig hebben wij al een toezegging gekregen op een extra levering van de munt waarop ons land centraal staat. Daarom kunnen wij één exemplaar voor u reserveren, samen met een verrassing. Klik snel hier om naar uw persoonlijke aanbieding te gaan.

Lees meer...

Officiële Kleinste Gouden Munt ter ere van het EK tijdelijk weer verkrijgbaar!

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Kleinste Gouden Munt ter ere van het EK tijdelijk weer verkrijgbaar!

Oranje heeft zondag de eerste stap naar de achtste finales gezet! In een vermakelijke wedstrijd vol spanning, vreugde en beetje frustratie sleepte het Nederlands Elftal de overwinning in de wacht. Bijna 5,5 miljoen mensen keken naar deze eerste wedstrijd op een eindtoernooi in zeven jaar. U ook?

Om de spectaculaire 3-2 zege op Oekraïne met u te vieren, hebben wij een speciale aanbieding voor u. Met de kortingscode 2124EM2489 profiteert u tijdelijk van wel 40% kennismakingskorting op de officiële Kleinste Gouden EK Munt. U ontvangt het waardevolle aandenken in 24-Karaats goud dan voor slechts € 59,95 (later € 99,95).

Lees meer...

Tijdelijk -45% op een Goudbaar-Munt ter ere van onze speelstad

(Leestijd: 1 minuut)
Tijdelijk -45% op een Goudbaar-Munt ter ere van onze speelstad

Vanavond speelt Nederland zijn eerste wedstrijd op dit EK! Oranje zal het opnemen tegen Oekraïne. Het duel vindt plaats in het stadion waar alle wedstrijden in ons land zullen worden gespeeld, de Johan Cruijff ArenA. Bent u van plan om te gaan kijken?

Om de deelname van Nederland aan het grote kampioenschap te vieren, kunt u nu profiteren van een zeer exclusieve aanbieding. U krijgt namelijk ruim 45% korting op de eerste officiële EK Goudbaar-Munt! Op deze munt is de Nederlandse Speelstad op speciale wijze weergegeven.

Indien u nu reageert, ontvangt u uw 24-karaats gouden munt in de hoogst mogelijke kwaliteit voor slechts € 59,95 (later € 109,95). U kunt dan ook fors besparen op een unieke en waardevolle munt. Echter, er zijn minder dan 30 exemplaren beschikbaar. Klik daarom snel hier en bestel direct!

Lees meer...

Bespaar 50% op de officiële EK-munt ter ere van Oranje!

(Leestijd: 1 minuut)
Bespaar 50% op de officiële EK-munt ter ere van Oranje!

Het EK was één van de vele evenementen die vorig jaar niet door konden gaan. Echter waren er van tevoren al enkele officiële ‘EK 2020’ munten geslagen ter ere van de deelnemende landen. Twee van deze unieke munten kunt u met maar liefst 50% introductiekorting aan uw verzameling toevoegen.

Met uw korting ontvangt u de twee echte EK-munten samen voor slechts € 19,95 (in plaats van € 39,90). Uw eerste munt is uitgegeven voor Nederland, de tweede voor Oekraïne. Zij staan morgenavond tegenover elkaar. Laat ons hopen op een mooie overwinning voor Oranje!

De wereldwijde oplage van de officiële EK-munten is strikt gelimiteerd. Hierdoor is slechts een heel klein deel verkrijgbaar op de Nederlandse markt. Vanwege de munt ter ere van ons land is de verwachte interesse echter enorm. Klik dus snel hier om de schaarse munten met 50% korting af te roepen.

Lees meer...

Bestel nog snel uw gratis aandenken aan het EK

(Leestijd: 1 minuut)
Bestel nog snel uw gratis aandenken aan het EK

Vandaag begint het langverwachte EK voetbal! Het openingsduel dat om negen uur begint heeft gelijk een Nederlands tintje. Deze wedstrijd, tussen Turkije en Italië, wordt namelijk gefloten door Danny Makkelie.

Om te vieren dat Oranje weer deelneemt aan een groot kampioenschap hebben wij een uniek cadeau voor u. U kunt hier een gratis aandenken aan het EK bestellen! U wordt aangeraden snel te reageren. Meer dan 80% van de oplage is al vergeven en de vraag zal de komende tijd enorm zijn.

Wij stellen deze officiële EK Uitgifte graag kosteloos ter beschikking. U wordt alleen een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten gevraagd. Mis uw kans op de zwaar verzilverde EK Uitgifte dus niet en klik hier om direct naar uw bestelformulier te gaan. Op is op!

Lees meer...

Officiële Nationale Proof Set 2021 binnenkort verzonden

(Leestijd: 1 minuut)
Officiële Nationale Proof Set 2021 binnenkort verzonden

Onlangs heeft u de officiële Jaarset met alle Nederlandse munten in de hoogste kwaliteit kunnen reserveren. De belangstelling in deze waardevolle set blijkt dit jaar nog veel groter te zijn dan eerder het geval was. De Nederlandse Euromunten van 2021 worden namelijk niet in omloop gebracht.

Naar verwachting kunnen wij de gewilde muntset dinsdag al verzenden. U kunt uw exemplaar dan ook snel verwachten. Bent u echter nog niet in de gelegenheid geweest om de officiële Nationale Proof Set 2021 te reserveren? Teken dan snel in via deze link, want op is op!

Lees meer...

Maak opnieuw kennis met oude munten

(Leestijd: 1 minuut)
Maak opnieuw kennis met oude munten

Kunt u zich de oude munten van de huidige Eurolanden nog herinneren? Onze Gulden zal bij velen helder voor de geest staan. Maar dat geldt waarschijnlijk niet voor munteenheden zoals de Maltese Lire, Cypriotische Cent of Finse Makka.

Helaas zijn deze historische munten steeds slechter te verkrijgen op internationale markten. Een groot deel is reeds omgesmolten, vernietigd of in de handen van verzamelaars. Gelukkig hebben wij door terugkoop uit de markt weer een aantal complete muntsets weten te verkrijgen. Eén van deze schaarse sets hebben wij 48 uur op uw naam gereserveerd.

Met de kortingscode 2121EM2483 ontvangt u bovendien eenmalig een korting van wel € 10,-. Hiermee kost deze officiële Afscheidsset van de Griekse Drachme slechts € 19,95 (in plaats van € 29,95). Klik nu hier om uw kortingscode direct toe te passen en de set voordelig af te roepen.

Lees meer...

Britse muzieklegende The Who geëerd met met officiële munt!

(Leestijd: 1 minuut)
Britse muzieklegende The Who geëerd met met officiële munt!

De Britse Koninklijke Munt heeft zojuist de nieuwste uitgifte in de populaire ‘Music Legends’ serie bekendgemaakt. Deze officiële Herdenkingsmunt is een eerbetoon aan de beroemde Engelse popgroep uit Londen: The Who. Wilt u weten hoe de unieke munt eruitziet? Bekijk het ontwerp dan nu hier!

The Who is over de hele wereld bekend dankzij nummers zoals Baba O’Riley, My Generation en Behind Blue Eyes. Ondanks deze enorme internationale populariteit is de oplage van de speciale varianten van de munt zeer beperkt. De meeste exemplaren zijn bovendien bestemd voor de Britse markt.

Dankzij onze goede relatie met de Britse Koninklijke Munt kunnen wij u vandaag gelukkig een exemplaar aanbieden. Indien u interesse heeft, raad ik u wel aan direct te reageren. De vorige drie munten uit de Music Legends serie waren namelijk snel uitverkocht. Klik daarom hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de bijzondere munt te bestellen.

Lees meer...

Het ontwerp van het Anton Geesink Vijfje is onthuld

(Leestijd: 1 minuut)
Het ontwerp van het Anton Geesink Vijfje is onthuld

Ik heb goed nieuws voor u. De eerste Nederlandse Herdenkingsmunt van het jaar is vanaf vandaag verkrijgbaar! Deze unieke 5 Euro munt wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën geslagen ter ere van de wereldberoemde Utrechtse judoka, Anton Geesink.

Ondanks de grote vraag naar Nederlandse munten houdt het Ministerie de oplage van de nieuwe uitgiften strikt gelimiteerd. Door deze beperkte oplage zijn diverse opties vaak al rond de uitgiftedatum uitverkocht. Klik daarom snel hier om direct naar de website te gaan waar u uw Anton Geesink Vijfje kunt reserveren.

Lees meer...

Koningin Máxima is 50 jaar geworden!

(Leestijd: 1 minuut)
Koningin Máxima is 50 jaar geworden!

Koningin Máxima is vandaag 50 jaar geworden! Om de verjaardag van Hare Majesteit te vieren, wordt er een officiële zilveren Koningin Máxima Verjaardagsmunt geslagen. Wij bieden u natuurlijk graag de mogelijkheid om de speciale 5 Gulden te reserveren. Dat kunt u direct doen op deze website.

Onze Koningin is al jaren het meest populaire lid van het Koningshuis. De oplage van de zilveren Verjaardagsmunt is echter extreem gelimiteerd. Er worden maximaal 750 exemplaren geslagen. Mis deze bijzondere kans dus niet en laat nu uw gegevens achter om de munt te bemachtigen.

Lees meer...
Pagina 1 van 19