Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Schaarse Disneymunt met kleur tijdelijk beschikbaar!

(Leestijd: 0 minuten)

Minder dan een maand geleden kon ik u een schitterende, puur zilveren Disneymunt aanbieden. Vele verzamelaars wilden deze officiële herdenkingsmunt bemachtigen. Voor henzelf, of om cadeau te geven. De vraag was zelf zo groot dat de munt volledig is uitverkocht in onze webwinkel.

Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere munt ter ere van 100 Jaar Disney. Met succes. Ook deze munt heeft een nominale waarde van 10 Euro, een zeer strikt gelimiteerde oplage en is geslagen in de allerhoogste kwaliteit. Maar natuurlijk zijn er ook verschillen. Bekijkt u het unieke gekleurde ontwerp maar eens.

Vanwege dit gekleurde ontwerp verwacht ik dat de interesse in deze Disneymunt nóg groter is. Echter, de beschikbaarheid is weer extreem beperkt. Ik raad u daarom ten zeerste aan om op tijd te reageren. Klik snel hier om naar onze webwinkel te gaan en bestel uw exemplaar vandaag nog.

Op de prachtige herdenkingsmunt ziet u één van de bekendste, en ook oudste, Disney-figuren. Donald Duck. Deze opvliegende eend debuteerde in 1934 in de korte tekenfilm The Wise Little Hen. Hierna speelde hij mee in een aantal Mickey Mouse-filmpjes. Maar al snel kreeg het populaire personage een eigen tekenfilmserie en krantenstrip.

Zoals u misschien weet, werkt Donald Duck soms als muntenpoetser in het geldpakhuis van zijn oom. Eén ding is zeker. De prachtige gekleurde Disneymunt die u nu kunt reserveren, hoeft u niet te poetsen. U zult juist een schitterend exemplaar met een hoog-spiegelend oppervlak ontvangen.

Uw officiële ‘100 Jaar Disney’ munt is namelijk geslagen in de hoogste kwaliteit: Proof. Daarbij is gebruikgemaakt van speciale gepolijste muntstempels en speciaal geprepareerde muntplaatjes. Vervolgens is uw exemplaar uiterst voorzichtig en met een gehandschoende hand in een luchtdichte capsule geplaatst. Hierdoor verkeert de waardevolle munt in een onberispelijke staat, zonder vlekken, krasjes of andere oneffenheden.

Tot op de dag van vandaag worden de verhalen van Donald Duck over heel de wereld gelezen. Zeker ook in ons land. Zorg er daarom voor dat u op tijd uw bestelformulier invult. Het zou mij allerminst verbazen als ook deze Disneymunt, net zoals de vorige, snel uitverkocht is.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Franse 10 Euromunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8