Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officiële Nederlandse Kleurset zeer beperkt beschikbaar

(Leestijd: 0 minuten)

Al kort na de uitgifte was deze bijzondere zilveren Nederlandse Kleurset uitverkocht. Door de grote vraag naar de officiële set met zeldzame gekleurde munten steeg de marktprijs direct. Dit soort sets verschijnen namelijk veel minder vaak dan menig verzamelaar zou willen, en de oplages zijn altijd zeer strikt gelimiteerd.

Vandaag heb ik echter een unieke aanbieding voor u. Na lang zoeken heeft één van onze muntexperts nog enkele exemplaren van de schaarse Kleurset kunnen bemachtigen. De vraag zal opnieuw veel groter zijn dan het enorm beperkte aanbod. Mis uw kans dus niet en klik snel hier om direct uw reservering te plaatsen.

In 2016 kregen de succesvolle officiële gekleurde sets in Nederland een prachtig vervolg. Ter viering van het beroemde UNESCO Werelderfgoed, de Waddenzee, werd een set onthuld met 4 speciale Zilver Proof Vijfjes. Drie van deze Herdenkingsmunten waren gekleurd, de vierde was voorzien van een 24-karaat vergulde zeester.

Het is geen wonder dat deze Nederlandse muntset snel was uitverkocht. Immers, de oplage was beperkt tot slechts 750 exemplaren. Daarvoor kreeg men niet alleen vier exclusieve Sterling zilveren Vijfjes, maar ook een zeer representatieve houten verzamelcassette.

U ontvangt natuurlijk ook de luxe houten cassette wanneer u hier uw Waddenzee Kleurset bestelt. Uw set is tevens voorzien van het bijbehorende Certificaat van Echtheid. Mede hierdoor is deze officiële Nederlandse muntset een prachtige toevoeging aan uw verzameling.

Alle Waddenzee sets die zijn verkregen door terugkoop uit de markt, zijn uitvoerig gecontroleerd door een ervaren muntexpert. Dat geldt ook voor de andere Nederlandse Kleursets en Prestige Sets die u hier kunt reserveren. Zo bent u ervan verzekerd dat elke set aan de hoogste eisen voldoet.

Ik wens u veel plezier met deze zeldzame en unieke Kleurset.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8