Het Amsterdams MuntKantoor

In dienst van de verzamelaar

Over ons

Het Amsterdams MuntKantoor is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in Nederland. Vanwege onze uitstekende internationale contacten in de muntenwereld zijn wij in staat munten uit binnen- en buitenland te leveren. Bovendien profiteert u van een uitstekende service en staan onze medewerkers u graag te woord indien u een vraag of opmerking heeft.


Amsterdams MuntKantoor: In dienst van de verzamelaar

Het Amsterdams MuntKantoor is ontstaan in 2008 met één doel voor ogen. Wij wilden muntenverzamelaars bij de hand nemen en begeleiden op hun weg naar een complete muntenverzameling. Jaren later is dat nog steeds onze drijfveer. Daarom leveren wij u een totaalproduct. Niet een los muntje hier en daar, maar de service die hoort bij het opbouwen van een waardevolle collectie of complete muntverzameling. Wij zijn er namelijk voor u, als verzamelaar. Vandaar dat wij ook zeggen: In dienst van de verzamelaar.


Voor beginnende en ervaren muntenverzamelaars

Wij staan klaar voor de beginnende én de ervaren muntenverzamelaar. Wilt u uw eerste munten verzamelen? Dan hebt u keuze uit de meest uiteenlopende collecties. Daardoor kunt u ongetwijfeld starten met een muntencollectie die aan uw wensen voldoet! Maar ook als u een meer ervaren muntenverzamelaar bent die vanaf nu ontzorgd wilt worden zijn wij er voor u. Ongeacht uw ervaring in de muntenbranche, bij ons profiteert u altijd van dezelfde zekerheden die horen bij een uitstekende service.

Privacy bij het Amsterdams MuntKantoor

Bent u ongerust over uw privacy? En wilt u weten hoe wij met uw gegevens omgaan? Dat is logisch. Niemand wilt natuurlijk dat zijn of haar gegevens ineens op straat belanden. Daarom staat privacy hoog in ons vaandel. Zo worden uw gegevens nooit gedeeld met derden. Indien u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor onze e-mail nieuwsbrief, dan krijgt u echt alleen e-mails van het Amsterdams MuntKantoor. U hoeft dus niet bang te zijn dat u ook opeens aanbiedingen van andere bedrijven krijgt.

Daarnaast hebben wij extra aandacht besteed aan de beveiliging van onze websites en systemen. Het is een erg technisch verhaal, maar het komt erop neer dat wij de modernste technieken gebruiken om onze data te beschermen. Dat deze website beschermd is ziet u bijvoorbeeld aan het slotje naast ons webadres. Voor meer informatie kunt u ons volledige privacy- en cookiebeleid bekijken.

Vragen of opmerkingen? Neem dan a.u.b. contact op

U kunt onze professionele helpdesk via telefoon, e-mail en post bereiken met al uw vragen en opmerkingen. Wilt u telefonisch contact opnemen? Onze klantenservice is op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.30 uur. Stuurt u liever een e-mail? Dan streven wij ernaar om uw bericht binnen twee werkdagen te beantwoorden. U kunt tevens gebruikmaken van het contactformulier op onze website. Ook dan krijgt u binnen twee werkdagen reactie van ons. U kunt alle contactgegevens en het contactformulier vinden op onze contactpagina.

Volg ons op Facebook

Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws rondom het Amsterdams MuntKantoor, dan kunt u ons volgen op Facebook. Op Facebook vindt u tevens onze aanbiedingen en nieuwsbrieven. Bovendien kunt u natuurlijk met ons in contact komen door een berichtje achter te laten of een privébericht te sturen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste munten en herdenkingsuitgiften

Naast speciale aanbiedingen die het Amsterdams MuntKantoor per post verstuurt, kunt u zich ook abonneren op de e-mail nieuwsbrief. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u het snelst en met voorrang uitgebreid op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van munten en Herdenkingsuitgiften. U ontvangt dan regelmatig een e-mail in uw mailbox. Alleen van het Amsterdams MuntKantoor, want wij delen uw e-mailadres nooit met derden.


Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste aanbiedingen en het meest recente muntennieuws? Laat dan uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Wat zeggen onze klanten?

Ik heb mij jaren terug ingetekend op de Koninkrijk der Nederlanden collectie. Ik ben zeer tevreden over de munten die ik heb ontvangen!

19-12-2016

Geweldig

Ik heb een keer contact gehad met de klantenservice van het Amsterdams MuntKantoor omdat ik een vraag over de collectie had en ik ben uitstekend geholpen door een vriendelijke medewerker.

23-01-2017

Goede klantenservice

Ik verzamel munten voor mijn beide kleinzonen. Zij zijn erg blij wanneer er weer een nieuwe munt wordt bezorgd!

05-04-2017

Kleinzonen zijn blij

Dankzij het Amsterdams MuntKantoor weet ik zeker dat de munten die ik ontvang van goede kwaliteit zijn. Bovendien hoef ik niet zelf op zoek te gaan naar de munten. Heel fijn!

28-06-2017

Heel fijn

Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding