Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontwerp officiële 200 Jaar KNRM Vijfje onthuld!

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Zoals u van mij gewend bent, informeer ik u altijd over de nieuwste munten. Vandaag kan ik het ontwerp van de eerste Nederlandse Herdenkingsmunt van 2024 aan u bekendmaken. Deze officiële 5 Euro wordt in opdracht van het Ministerie van Financiën uitgegeven ter ere van een stichting die de levens van tienduizenden mensen heeft gered: de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij.

Graag bied ik u de kans om dit gloednieuwe Nederlandse Vijfje direct te reserveren. Ik kan u de munt bovendien nog aanbieden voor officiële uitgifteprijsKlik dus snel hier en vul vandaag nog uw bestelformulier in. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt en dat u er op tijd bij bent.

De KNRM is opgericht op 11 november 1814. Sindsdien verleent de vrijwilligersorganisatie geheel belangeloos hulp aan mensen en schepen langs de Nederlandse kust. Te allen tijde, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag, staan de vrijwilligers klaar om anderen  te helpen. Als u het mij vraagt, is een officiële Jubileummunt ter ere van deze organisatie dan ook meer dan terecht.

Op het schitterende 200 Jaar KNRM Vijfje ziet u het silhouet van een reddingsboot, varend over een woelige en golvende zee. Deze golven lijken te bewegen wanneer u de munt draait en dat zorgt voor een verbluffend effect. Op de andere zijde van de munt laat de zee zich van een andere kant zien. Koning Willem-Alexander kijkt namelijk uit over de rustige kust van de Noordzee. 

De Herdenkingsmunt wordt geslagen in verschillende kwaliteiten: Van zwaar verzilverd tot 21,6 karaat goud. Er is dus voor elk wat wils. Echter, ik wil u wel aanraden om niet te lang te wachten met het doorgeven van uw reservering. De oplage van elke uitvoering is namelijk zeer strikt gelimiteerd

De oplage van het gouden 200 Jaar KNRM Tientje bijvoorbeeld is beperkt tot slechts 750 exemplaren wereldwijd, en van de Zilver Proof munt worden slechts 3.500 exemplaren uitgegeven. De verwachting is dan ook dat juist deze uitvoeringen snel uitverkocht raken. Dat is al bij veel Nederlandse 5 en 10 Euro Herdenkingsmunten het geval geweest. 

Naar verwachting zullen wij de munt vanaf 25 april kunnen verzenden. Indien u de munt wilt bemachtigen, doet u er wel verstandig aan al eerder een exemplaar te reserveren. Het zou zonde zijn als de munt al tijdens de voorintekening uitverkoopt. Plaats dus vandaag nog snel uw reservering en u ontvangt het nieuwste Vijfje gegarandeerd.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8