Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Maltese BU Set tijdelijk beschikbaar

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Er zijn een aantal landen die bij veel verzamelaars tot de verbeelding spreken. Wanneer ik een munt uit zo’n land aanbied, loopt het altijd storm op onze website. Daarnaast mogen wij meestal zeer veel reserveringen in ontvangst nemen. 


Zo heb ik gemerkt dat de interesse in munten uit Malta immens is. Daarom bied ik u vandaag met groot genoegen een exclusieve Maltese B.U. Set aan. Deze schaarse set is reeds uitverkocht bij de Centrale Bank van Malta. Klik dus hier om direct naar onze webwinkel te gaan en uw reservering door te geven, want OP=OP.

Op de officiële set staat een uniek UNESCO Werelderfgoed centraal: het tempelcomplex van Mnajdra in het zuiden van Malta. Het complex bestaat uit drie tempels die zijn gebouwd tussen 3600 en 2500 voor Christus. Daarmee behoren de Mnajdra-tempels tot de oudste vrijstaande bouwwerken ter wereld.


Uw set bevat maar liefst negen munten. Deze zijn stuk voor stuk geslagen in de onberispelijke kwaliteit ‘Briljant Uncirculated’. U ontvangt alle Euromunten van 2018, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Daarnaast bevat de set een officiële Maltese 2 Euro-Herdenkingsmunt waarop de Mnajdra-tempels zijn afgebeeld. 


De set is onderdeel van de muntenserie ter ere van de diverse prehistorische tempels die Malta rijk is. De vraag naar de eerdere sets uit deze serie was enorm. Daarom heb ik mijn best gedaan om ook van deze sets nog een paar exemplaren te bemachtigen, en dat is gelukt. Mis uw kans dus niet.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8