Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Eerste Kroatische Herdenkingseuro in Proof kwaliteit

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Op 1 januari 2023 gebeurde er iets wat al jaren niet was voorgekomen. Een land mocht de prestigieuze Euro invoeren: Kroatië. Het was een moment waar veel muntverzamelaars naar uit hadden gekeken. Hoe zouden de Kroatische Euromunten eruitzien? En zou het land ook Herdenkingseuro's uitgeven?

Het antwoord op de tweede vraag is 'ja'. De eerste Kroatië Euro-Herdenkingsmunt is namelijk geslagen ter viering van de toetreding tot de Eurozone. U heeft nu de unieke kans om een speciale uitvoering van deze munt in de allerhoogste kwaliteit te bemachtigen. De oplage van deze Proof-munt is zeer strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 5.000 geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd.

Hierdoor is deze uitvoering al compleet uitverkocht in Kroatië. Online wordt de Proof-munt zelfs al verhandeld voor meer dan € 100. Ik kan u zeldzame Kroatische munt echter nu aanbieden voor slechts € 79,95. Mis uw kans niet en klik snel hier om uw bestelling door te geven.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8