Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Gloednieuwe George Michael munt vanaf vandaag verkrijgbaar

(Leestijd: 0 minuten)

Misschien heeft u het nieuws al gehoord of gelezen? De officiële George Michael munt is vanaf vandaag verkrijgbaar. De Britse Koninklijke Munt heeft het ontwerp van dit gloednieuwe eerbetoon aan een muziekicoon vanochtend onthuld.

De herdenkingsmunt is pas net aangekondigd, maar de interesse blijkt al enorm te zijn. Hierdoor verwacht ik dat de vraag de geringe beschikbaarheid zeker zal overstijgen. Dat was immers ook het geval met Britse munten ter ere van Queen, David Bowie en The Rolling Stones. Klik daarom snel hier en bestel uw George Michael munt vandaag nog, want OP=OP!

George Michael (1963 - 2016) was één van de succesvolste zangers uit de jaren 80 en 90. Zijn eerste successen behaalde hij met Wham! en daarna bracht hij vele hits uit als soloartiest. Ook in Nederland stond de zanger bovenaan de hitlijsten met nummers zoals Careless Whisper, Faith en zijn duet met Aretha Franklin, I Knew You Were Waiting (for Me). Net zoals de eerdere Britse herdenkingsmunten voor muzieklegendes, is deze George Michael munt geslagen in verschillende kwaliteiten. U kunt de officiële uitvoering in BU-kwaliteit bestellen op deze pagina voor slechts € 19,95. Deze munt wordt geleverd in een uitvouwbare verpakking boordevol informatie over de muzieklegende.

Echter, u heeft ook de unieke kans om de exclusieve gekleurde George Michael munt in puur (99,9%) zilver te bemachtigen. Indien u deze uitvoering aan uw verzameling wilt toevoegen, raad ik u echt aan om nu te reageren. De zilveren munten met kleur zijn vaak als eerste uitverkocht.

Tot slot heb ik een zeer klein aantal George Michael munten in waardevol 24-karaat goud tot mijn beschikking. De wereldwijde oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 300 exemplaren. Het grootste deel is bestemd voor de Britse markt. Als u zich bedenkt dat miljoenen mensen fan zijn van de liedjes van George Michael, is één ding zeker. Ook deze uitvoering zal snel uitverkopen.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Britse herdenkingsmunt ter ere van George Michael.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in