Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Jubileumuitgifte voor de invoering van de Euro

(Leestijd: 0 minuten)

Het is vandaag precies 25 jaar geleden dat de Euro officieel werd ingevoerd in ons land en tien andere landen. Om dit belangrijke moment te herdenken, is een officiële Jubileumuitgifte uitgegeven. Met deze gratis herdenkingsuitgifte wordt het jubileum extra luister bijgezet.

De Jubileumuitgifte is zwaar verzilverd en geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit: Proof. Ik heb goed nieuws voor u, want u kunt deze schitterende uitgifte nu gratis reserveren op onze website. U betaalt slechts een bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten van € 3,95.

De oplage van de 25 Jaar Euro Jubileumuitgifte is echter strikt gelimiteerd tot slechts 25.000 exemplaren wereldwijd. Hierdoor is de uitgifte zeer beperkt beschikbaar op de Nederlandse markt. Klik daarom nu hier en roep uw Jubileumuitgifte vandaag nog af.

Door de extreem gelimiteerde oplage geldt er een limiet van één gratis exemplaar per huishouden. Het wordt dan ook aangeraden zo spoedig mogelijk uw gratis Jubileumuitgifte te reserveren. Omdat alle reserveringen strikt op volgorde van binnenkomst worden behandeld, bent u vandaag nog gegarandeerd op tijd.

Uitgifte 25-Jarig bestaan van de Euro
Kwaliteit Proof (Hoogst mogelijke kwaliteit)
Metaal Zwaar verzilverd
Diameter 38 mm
Limiet Max. 1 per huishouden
Oplage Slechts 25.000 wereldwijd - Reserveer direct uw exemplaar!

De internationale uitlevering van de 25 Jaar Euro Jubileumuitgifte begint deze maand. Indien u de officiële herdenkingsuitgifte op tijd heeft gereserveerd, kunnen wij uw bestelling naar verwachting eind januari naar u toezenden. Wanneer wij uw bestelling eenmaal hebben verzonden, geldt er een levertijd van 1 tot 3 werkdagen.

De Jubileumuitgifte wordt u gratis en zonder vervolgleveringen aangeboden. Tijdens uw reservering worden u ook nog enkele andere aanbiedingen gedaan. Mocht u de zwaar verzilverde uitgifte bijvoorbeeld veilig willen bewaren in een luxe presentatiecassette, dan kunt u die ook bestellen. U bent hier natuurlijk niet toe verplicht.

Ik wens u veel plezier met deze officiële uitgifte ter herdenking van de invoering van de Euro.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8