Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Mis uw kans op deze bijzondere Fleur De Coin set niet

(Leestijd: 0 minuten)

In 2019 stond België stil bij het 400-jarig bestaan van Manneken Pis, de 400ste sterfdag van Pieter Bruegel de Oude en de start van de Tour de France in Brussel. Drie bijzondere momenten die het herdenken waard zijn. Vandaar dat ze zijn vereeuwigd met de speciale Fleur De Coin set die u vandaag kunt bemachtigen.

Het was de allereerste Fleur De Coin jaarset die België heeft uitgegeven met een totale nominale waarde van 8,88 Euro. In deze set vindt u niet alleen alle acht officiële Euromunten in BU-kwaliteit, maar ook twee speciale 2,5 Euro Herdenkingsmunten. Daarmee was een nieuwe standaard gezet.

U kunt zich dan ook voorstellen dat de vraag naar de set enorm was. Door terugkoop uit de markt heb ik onlangs echter weer 38 stuks verkregen. Waarschijnlijk zal de vraag deze geringe beschikbaarheid ruim overstijgen. Daarom worden alle bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Zorg ervoor dat u op tijd bent en vul direct hier uw bestelformulier in.

De gewilde Fleur De Coin set is gewijd aan de hoofdstad van België en Europa, Brussel. Dit thema is uitgewerkt op de prachtige verpakking waarin u de tien officiële Euromunten aantreft. Elke munt is geslagen in de hoge verzamelkwaliteit 'Brilliant Uncirculated', ook wel 'Fleur De Coin' genoemd. Mede door dit tijdrovende procedé is de oplage zeer strikt gelimiteerd. Er zijn maximaal 20.000 sets ter wereld. Mis uw kans dus niet en voeg de set vandaag nog toe aan uw verzameling.

Waarom is er waarschijnlijk heel veel vraag naar deze set?

 • De eerste FdC-Jaarset met een nominale waarde van 8,88 Euro
 • Zeer beperkte oplage van slechts 20.000 sets wereldwijd
 • Maar liefst tien officiële munten in één schaarse set
 • Alle munten zijn geslagen in BU-kwaliteit
 • Inclusief de speciale 2,5 Euro munt 'Manneken Pis'
 • Inclusief de speciale 2,5 Euro munt 'Grand Départ Brussel'

Ik heb ook nog een andere boodschap voor u. Vanwege de feestdagen zijn wij gesloten van 25 december tot en met 1 januari. Dat houdt in dat er gedurende deze periode geen bestellingen worden verstuurd. Tevens is onze klantenservice niet telefonisch bereikbaar.

Hierbij bied ik alvast mijn excuses aan voor het ongemak dat hierdoor kan ontstaan. In het nieuwe jaar zullen wij ons uiterste best doen om alle berichten zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Indien u tijdens de feestdagen een bestelling heeft geplaatst op een van onze websites, zal deze ook snel worden verzonden.

Ik wens u veel plezier met deze bijzondere Belgische B.U. set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in