Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig de officiële "Parijs 2024 - Marianne" Coincard Set

(Leestijd: 0 minuten)

Over een half jaar is het zover. Dan begint het grootste sportspektakel ter wereld. Weet u al waar ik het over heb? De 33ste editie van de Olympische Spelen. Deze zal plaatsvinden in Parijs.

Om het belangrijke evenement extra luister bij te zetten, heeft het Franse munthuis Monnaie de Paris een exclusieve reeks Olympische munten geslagen. Deze herdenkingsmunten zijn een prachtig eerbetoon aan alle atleten die aan de Spelen deelnemen. Maar ook wordt er stilgestaan bij het culturele erfgoed van Frankrijk.

Dankzij onze uitstekende relatie met het munthuis, kan ik u een bijzondere aanbieding doen. U kunt vandaag zeer voordelig een officieel aandenken aan deze Zomerspelen bemachtigen. Bestel daarom snel de officiële Olympische Coincard Set en over enkele dagen ervaart u de grootsheid van de Spelen in de palm van uw hand.

Frankrijk mag de Olympische Spelen voor de derde keer organiseren. De eerste keer was in 1900 en de tweede keer in 1924, precies honderd jaar geleden. Vanwege dit jubileum wordt het waarschijnlijk extra feestelijk en bijzonder. Voor het eerst in de geschiedenis van de Spelen is de openingsceremonie bijvoorbeeld in het hart van een stad en toegankelijk voor het grote publiek.

Mis uw kans op een uniek aandenken dus niet en roep vandaag nog de schaarse Coincard Set af voor slechts € 54,95. Deze set bestaat uit vijf officiële 2 Euro Herdenkingsmunten waarop de 'Spinrtende Marianne' is afgebeeld. Elke munt is geslagen in de onberispelijke kwaliteit Brilliant Uncirculated en voorzichtig verpakt in een kleurrijke Coincard.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Franse set ter ere van de Olympische Spelen.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in