Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Het Jaar van de Draak in puur (99,9%) goud

(Leestijd: 0 minuten)

Gisteren is het Chinees Nieuwjaar over heel de wereld ingeluid. Volgens de Chinese astrologie is het Jaar van de Draak begonnen. Een jaar dat beloften van succes, welvaart en geluk met zich meebrengt.

Om de belangrijkste Chinese feestdag extra luister bij te zetten, heeft de Britse Koninklijke Munt een schitterende gouden herdenkingsmunt uitgegeven. De oplage van dit waardevolle wettige betaalmiddel is strikt gelimiteerd tot slechts 2.888 exemplaren wereldwijd. Maar het is ons toch gelukt om een kleine partij naar Nederland te halen.

Daarom heeft u nu de unieke kans om de officiële 24-karaats gouden Chinees Nieuwjaarsmunt aan uw verzameling toe te voegen. Ik adviseer u echter wel om op tijd te reageren. Door de beperkte beschikbaarheid heb ik geen exemplaar op uw naam kunnen reserveren. Klik dus snel hier en bestel de gloednieuwe munt direct, want OP=OP.

Er is elk jaar zeer veel interesse in Herdenkingsmunten ter viering van het Chinees Nieuwjaar. De munt die u hier kunt reserveren is dan ook enorm gewild in het Verenigd Koninkrijk. Men geeft graag een munt cadeau - zeker aan mensen die onder hetzelfde dierenteken zijn geboren. Maar andere verzamelaars vinden de munten gewoon mooi, zonder zich te verdiepen in de Chinese astrologie.

Uw 'Jaar van de Draak'munt is geslagen in puur (99,9%) goud en in de allerhoogste kwaliteit, Proof. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen, wordt uw exemplaar geleverd in de hoogwaardige verzamelverpakking van de Britse Munt. Deze representatieve verpakking is genummerd. Het garandeert u dat u één van de weinige exemplaren ter wereld bemachtigt.

Op de gouden munt is op zeer gedetailleerde wijze een draak afgebeeld. Het wezen staat symbool voor kracht, wijsheid en succes. Mensen die in een Jaar van de Draak zijn geboren, worden gezien als charismatisch, intelligent en zelfverzekerd. Wist u dat bijvoorbeeld John Lennon, Al Pacino en Linda de Mol zijn geboren in dit jaar?

Ik wens u een goed jaar toe en veel plezier met deze gloednieuwe verzamelaarsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in