Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

U bespaart nu 50% met deze kortingscode

(Leestijd: 0 minuten)

Het is twintig jaar geleden dat de allereerste officiële Twee Euro Herdenkingsmunt werd uitgegeven. In 2004 sloeg Griekenland namelijk een speciale Twee Euro ter ere van de Olympische Spelen in Athene. Daarmee was een nieuw verzamelthema geboren.

Om het 20ste jubileum van de 2 Euro Herdenkingsmunten te vieren, heb ik vandaag een exclusieve aanbieding voor u. Ik kan u een eenmalige korting van maar liefst 50% geven op dit razend populaire verzamelthema. Hierdoor ontvangt u twee officiële munten voor de prijs van één.

U kunt direct van de aanbieding profiteren door uw kortingscode in te voeren in uw reserveringsformulier. Uw code is 2409EM2987. Deze wordt automatisch geactiveerd wanneer u op een link of afbeelding in de nieuwsbrief klikt. Dat is wel zo gemakkelijk voor u.

Met uw kortingscode bespaart u direct 50% op één van de nieuwste Griekse Twee Euro Herdenkingsmunten. Deze bijzondere munt, ter ere van Erasmus, is in 2022 uitgegeven door elk Euroland. Het is pas de vijfde gemeenschappelijke Euro-Herdenkingsmunt sinds het ontstaan van de munteenheid.

Vanwege het bijzondere jubileum van de Euro, ontvangt u dezelfde korting ook op een schaarse officiële Nederlandse 2 Euro Herdenkingsmunt. Dit is een unieke kans voor u. Nederland geeft immers zelden dit soort munten uit en de oplages zijn strikt gelimiteerd.

De aanbieding is maximaal één week geldig, zolang de voorraad strekt. Door de beperkte beschikbaarheid van de munten is het waarschijnlijk dat de aanbieding eerder moet worden beëindigd. Klik daarom hier en bestel uw set voor slechts € 9,95 (later € 19,90).

Wanneer u uw kennismakingsset behoudt, verkrijgt u bovendien het exclusieve recht om ook de overige 2 Euro Herdenkingsmunten te verzamelen. Elke munt is voorzien van het Certificaat van Echtheid. Bij een vervolglevering ontvangt u bovendien ook geheel gratis het bijbehorende unieke verzamelsysteem.

Ik wens u veel plezier met deze voordelige kennismaking met het grootste verzamelthema in Europa.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8