Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Deze officiële Argentijnse muntset kan van u zijn

(Leestijd: 0 minuten)

Voor mijn werk reis ik al jaren de hele wereld over. Van Argentinië tot Zuid-Afrika. Hierdoor heb ik veel verschillende muntjes in handen gehad. Munten met de meest uiteenlopende ontwerpen, fascinerende vormen en bijzondere achtergrondverhalen.

Ik bied u graag de kans om voordelig kennis te maken met de bijzondere wereld van buitenlandse munten. Daarom heb ik een speciale kortingscode voor u: 2412EM291. Hiermee ontvangt u tijdelijk 50% korting op de officiële muntset uit het land van de tango, Diego Maradona en onze Koningin Máxima.

Uw kortingscode is geldig tot zaterdag. Maar de kans is groot dat deze speciale set met zes munten al eerder is uitverkocht. De beschikbaarheid is immers erg beperkt. Klik daarom snel hier om uw set met Argentijnse Peso’s te reserveren voor de eenmalige prijs van slechts € 9,95 (later € 19,90).

Uw Argentijnse muntset bevat zes munten en wordt geleverd in een luxe blisterverpakking. Deze hoogwaardige verpakking zorgt ervoor dat u beide zijdes van de munten eenvoudig kunt bekijken, en dat de kwaliteit van de munten wordt gewaarborgd. Zo blijft de complete set in optimale conditie.

De set maakt deel uit van één van de meest populaire muntencollecties aller tijden. De officiële World Money Collectie. Het verzamelen van verschillende munteenheden is immers enorm populair onder een grote groep verzamelaars. Voor een wereldreiziger kan een complete set een mooi aandenken zijn aan een gemaakte reis. Voor de ander is het juist een manier om eenvoudig unieke munten te ontdekken.

Uitgifte Complete set van Argentinië
Serie World Money Collectie
Kwaliteit Uncirculated (Ongecirculeerd)
Uw kortingscode 2412EM2994
Aanbieding Ter kennismaking slechts € 9,95 (later € 19,90)

Indien u de bijzondere set met Argentijnse munten behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de World Money Collectie geplaatst. Er wordt u dan ongeveer eens per maand, bij beschikbaarheid, een schaarse set Wereldmunten van een ander land aangeboden. U ontvangt deze natuurlijk 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht en u kunt uw numismatische wereldreis te allen tijde stoppen. Een brief, email of telefoontje naar de klantenservice volstaat.

Ik wens u alvast veel plezier met uw officiële muntset van het geboorteland van onze Koningin.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8