Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

De goudprijs was nog nooit zo hoog

(Leestijd: 0 minuten)

Het is overal in het nieuws. De goudprijs stijgt naar ongekende hoogtes. Afgelopen maandag is zelfs een nieuw wereldwijd record gevestigd. In onzekere tijden zoeken veel mensen immers hun heil in dit schaarse edelmetaal. Niet voor niets werd het vorige record gevestigd in augustus 2020, midden in de coronacrisis.

Maar eigenlijk heeft goud door de eeuwen heen altijd al tot de verbeelding van mensen gesproken. Net zoals gouden munten al lange tijd tot de verbeelding van verzamelaars spreken. Daarom bied ik u nu graag de mogelijkheid om zeer voordelig kennis te maken met dit waardevolle verzamelgebied.

Door de enorme vraag naar gouden munten en de beperkte beschikbaarheid, kan ik u slechts 7 dagen een exemplaar garanderen. Daarna krijgt een andere verzamelaar de kans die u nu heeft. Klik daarom snel hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw kennismakingskorting te activeren. U bespaart dan maar liefst 40% op officiële munt van 24-karaat goud.

De munt die ik voor u heb klaargelegd behoort tot de officiële muntenserie genaamd 'De Kleinste Gouden Munten ter Wereld'. Deze serie is wereldwijd ongekend populair. Alle munten zijn namelijk vervaardigd van 24-karaat goud en geslagen in de allerhoogste kwaliteit. Echter, ze kosten maar een fractie van de meeste andere gouden munten.

Omdat u bent aangemeld voor deze nieuwsbrief, bevindt u zich in een bevoorrechte positie. De mogelijkheid om gegarandeerd, veilig en voordelig deze officiële Kleinste Gouden Munten te verzamelen is helaas niet voor iedereen beschikbaar. De munten hebben stuk voor stuk een zeer strikt gelimiteerde oplage. Mis uw kans dus niet en roep vandaag nog uw Kleinste Gouden Munt af.

Waarom de vraag waarschijnlijk groter is dan het aanbod:

 • De officiële Nieuw-Zeelandse munt is uiterst beperkt verkrijgbaar in Nederland
 • Geslagen in 24-karaat goud en in de hoogst mogelijke muntkwaliteit
 • Uitgegeven ter ere van een bijzondere gebeurtenis in de Britse geschiedenis
 • Tijdelijk verkrijgbaar voor slechts € 59,95 in plaats van € 99,95

De 24-karaat gouden munt uit Nieuw-Zeeland is geslagen voor de kroning van Koning Charles III. Indien u deze waardevolle herdenkingsmunt behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Kleinste Gouden Munten collectie geplaatst. Periodiek wordt er dan een andere gouden munt uit deze gewilde serie vrijblijvend aan u voorgesteld. U kunt zich uiteraard op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een telefoontje, e-mail of brief volstaat.

Ik wens u veel plezier met uw Kroningsmunt in 24-karaat goud.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in