Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Exclusieve Maltese Euroset nu enorm beperkt beschikbaar

(Leestijd: 0 minuten)

De officiële muntsets uit Europese ministaten zijn altijd enorm gewild. De beschikbaarheid van deze sets is echter extreem strikt gelimiteerd. Het komt dan ook niet vaak voor dat ik deze sets aan u kan aanbieden. Als dat wel lukt, is het beperkte aantal vaak al in zeer korte tijd volledig uitverkocht.

Ik ben dan ook verheugd dat ik u vandaag een authentieke Maltese Euroset kan aanbieden. Ik heb één exemplaar tijdelijk voor u gereserveerd. Vul binnen 72 uur uw online bestelformulier in en u ontvangt gegarandeerd een exemplaar.

Heeft u de gewilde muntset na drie dagen nog niet afgeroepen? Dan ben ik genoodzaakt om de reservering aan iemand anders toe te wijzen, want de vraag zal groter zijn dan het aanbod. Klik daarom hier om direct naar de beveiligde webwinkel te gaan en uw Maltese Euroset af te roepen.

Op de officiële Euroset uit Malta staat een uniek Werelderfgoed centraal: de Megalithische tempels van Ta' Hagrat. Deze tempels behoren tot de oudste heiligdommen op aarde, want de bouw gaat terug tot 3600 voor Christus. Daarmee zijn de Megalithische tempels van Malta zelfs de oudste vrijstaande bouwsels ter wereld. Het is dan ook geen wonder dat UNESCO de tempels op de prestigieuze Werelderfgoedlijst heeft geplaatst.

Uw set bevat maar liefst negen munten. Zo ontvangt u alle acht Euromunten uit 2019, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Ook bevat de set een officiële 2 Euro-Herdenkingsmunt uit hetzelfde jaar ter ere van de Ta' Hagra tempels. Elke munt is geslagen in de hoge kwaliteit 'Brilliant Uncirculated' en voorzichtig verpakt in de representatieve verzamelverpakking waarop het thema is uitgewerkt.

De belangstelling in de muntsets uit Andorra en België die ik eerder dit jaar aanbood was zeer groot. Daarom kan ik u nu slechts drie dagen lang een exemplaar van deze Maltese set garanderen. Ik raad u dan ook aan op tijd te reageren en vandaag uw bestelformulier in te vullen. Het zou immers zonde zijn als u deze kans mist en uw set wordt vergeven aan een andere verzamelaar.

Ik wens u veel plezier met deze officiële muntset ter ere van een bijzonder Werelderfgoed.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in