Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

COC Vijfje wordt over enkele dagen verzonden

(Leestijd: 0 minuten)

Onlangs kon ik het ontwerp van de tweede en tevens laatste officiële Nederlandse 5 Euro van 2023 aan u bekendmaken. Zoals ik al had verwacht, is de interesse in dit speciale wettige betaalmiddel enorm. De oplages van diverse uitvoeringen zijn immers strikter gelimiteerd dan ooit tevoren, waardoor de vraag extra groot is.

Ik heb dus al veel reserveringen voor het razend populaire Vijfje in ontvangst mogen nemen. Bent u echter nog niet in de gelegenheid geweest om de munt zelf te bestellen? Klik dan snel hier om naar de speciale website Zilveren-vijfje.nl te gaan. Daar kunt u uw COC Vijfje nu nog reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

De officiële Nederlandse munt voor COC Nederland is verkrijgbaar in verschillende versies. Op moment van schrijven heb ik van elke munt nog een aantal exemplaren beschikbaar. Ik kan u niet vertellen hoelang dat zo blijft. Tegen de tijd dat u deze nieuwsbrief leest, zou het zelfs zo kunnen zijn dat één van de versies al is uitverkocht. Ga daarom direct naar de website en maak vandaag nog uw keuze.

Ik merk vooral dat er zeer veel wordt ingetekend op het COC Tientje in Goud Proof kwaliteit. De belangstelling in de gouden munten van ons Koninkrijk is altijd al enorm. Daarnaast zorgt de stijgende vraag naar edelmetalen voor fors meer reserveringen. Van de waardevolle Goud Proof munt worden echter slechts 750 exemplaren geslagen!

De uitlevering van de COC munt vindt begint op 27 september. Indien u dus nu nog snel uw reservering doorgeeft, behoort u tot de eerste verzamelaars die de munt zal ontvangen. Naar verwachting kan de munt namelijk diezelfde dag naar u worden u toezenden.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Nederlandse 5 Euro munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in