Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bestel deze unieke Belgische B.U. set met 10 munten

(Leestijd: 0 minuten)

Omdat u zich heeft ingeschreven op deze nieuwsbrief, kunt u de meest uiteenlopende munten bemachtigen. Van antieke Guldens tot de nieuwste Herdenkingseuro's in Sterling zilver of puur goud. Maar de schaarse set met 10 munten die u nu kunt afroepen, is wel heel bijzonder. Voor het eerst in vele jaren kan ik u een officiële muntset met een nominale waarde van € 10,88 aanbieden.

De gewilde set is uitgegeven om te vieren dat de Belgische stad Mons was benoemd tot Culturele Hoofdstad van Europa. Door het onderwerp, de zeer strikt gelimiteerde oplage en de unieke nominale waarde was de set razend snel uitverkocht. Onlangs sprak ik echter met een Belgische handelaar die nog een paar exemplaren ter beschikking had. Deze kon ik gelukkig overnemen. Een buitenkans.

Daarom bied ik u vandaag graag de mogelijkheid om deze schaarse set aan uw verzameling toe te voegen. Door de beperkte beschikbaarheid wil ik u wel aanraden om de bestelling snel door te geven. Klik dus hier om direct naar de website te gaan waar u uw exemplaar kunt afroepen.

De Belgische 'Fleur de Coin' set is uitgegeven in 2015. In dat jaar was Mons, samen met de Tsjechische stad Pilzen, benoemd tot Culturele Hoofdstad van Europa. De schaarse set bevat alle acht Belgische Euromunten van dat jaar, oplopend van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. Deze munten zijn stuk voor stuk geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated. Wat de set extra bijzonder maakt, is dat de Belgische munten van 1 Euro en 2 Euro in 2015 niet in circulatie zijn gebracht. De enige manier om deze te bemachtigen is via een jaarset.

Ook ontvangt u een officiële Belgische 5 Euro en 2 Euro Herdenkingsmunt. Op de speciale 5 Euro staat het thema 'Mons, Culturele Hoofdstad van Europa' centraal. Links ziet u het marktplein van de stad, rechts het bekende Aapje van Mons. Dit beeld wordt gezien als een geluksbrenger. Als u de kop van het Aapje streelt en een wens doet, is de kans groot dat uw wens uitkomt.

Waarom is er enorm veel vraag naar deze set?

  • Maar liefst tien officiële Belgische munten in één schaarse set
  • De bijzondere nominale waarde van wel 10,88 Euro
  • Inclusief de speciale 5 Euro munt 'Mons, Culturele Hoofdstad van Europa 2015'
  • Inclusief de gemeenschappelijke 2 Euro munt '30 Jaar EU-Vlag'
  • Elke munt is geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated
  • De set is reeds uitverkocht in België: Mis uw kans niet en roep direct uw exemplaar af

De oplage van de officiële Fleur de Coin set is strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren. De tien munten zijn gebundeld in een hoogwaardige en kleurrijke verzamelverpakking waarop het thema is uitgebeeld. Met deze beschermede blisterverpakking wordt de verzamelwaarde van de schaarse munten gewaarborgd. Ook zorgt het voor een optimale presentatie.

Ik wens u heel veel plezier met deze bijzondere Belgische B.U. set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in