Zilveren munten verzamelen

Wilt u eenvoudig zilveren munten verzamelen? Dan zit u bij het Amsterdams MuntKantoor op de goede plek. U kunt zich namelijk gemakkelijk intekenen op één van onze exclusieve zilveren muntencollecties. Deze collecties zijn opgebouwd rond een bepaald thema. Zo hebben wij bijvoorbeeld een collectie die alle Nederlandse zilveren herdenkingsmunten bevat.

Hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire zilveren muntencollecties waarop u zich kunt intekenen bij het Amsterdams MuntKantoor. Als u op een link klikt, dan wordt u doorverwezen naar de website die wij speciaal voor de collectie hebben opgezet. De website is dus onderdeel van het Amsterdams MuntKantoor en u profiteert van dezelfde zeven zekerheden. Op deze website krijgt u meer informatie over de zilveren munten die de collectie bevat. U kunt uzelf tevens eenvoudig intekenen op de collectie indien u deze munten wenst te verzamelen.


Officiële Nederlandse herdenkingsmunten in het zilver

Ook in Nederland worden jaarlijks een aantal zilveren herdenkingsmunten uitgebracht. Meestal zijn dit munten met een nominale waarde van €5. Zilveren herdenkingsmunten met een nominale waarde van €10 worden namelijk alleen uitgebracht wanneer het een koninklijk thema betreft. Daardoor zijn deze extra zeldzaam!

Toen koning Willem-Alexander 50 jaar werd is bijvoorbeeld het zilveren Verjaardagstientje geslagen. Andere bekende officiële zilveren herdenkingsmunten zijn het Rode Kruis Vijfje, het Van Nelle Vijfje en het Vincent van Gogh Vijfje. Wilt u al deze bijzondere herdenkingsmunten verzamelen? Dan is onze collectie met zilveren Nederlandse Herdenkingsmunten iets voor u.

Zilveren munten verzamelen - Amsterdams MuntKantoor

Neem contact op

Heeft u een vraag of opmerking over een collectie met zilveren munten? Neem dan alstublieft contact op met onze klantenservice. Eén van onze professionele medewerkers staat u graag te woord. U heeft natuurlijk ook de mogelijkheid om uzelf telefonisch in te tekenen op de collectie die u wilt verzamelen.

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief

Als u nog niet zeker weet of u een muntencollectie wilt verzamelen, dan kunt u uzelf ook aanmelden voor onze nieuwsbrief. U ontvang dan gemiddeld eens per week een e-mail met daarin een aanbieding of aankondiging van een nieuwe munt, herdenkingsuitgifte of collectie. Misschien worden de zilveren munten die voldoen aan uw wensen binnenkort wel voordelig aangeboden?