Ontdek uw zekerheden

Daarom begint uw verzamelplezier hier

Zeven zekerheden

Bestelt u iets bij het Amsterdam MuntKantoor? Dan profiteert u altijd van de volgende zekerheden. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestelling.


 1. 1.

  Tevredenheidsgarantie U behoudt alleen de munten waarmee u 100% tevreden bent. Daarbij bepaalt u zelf hoe snel én hoeveel u verzamelt. U kunt namelijk te allen tijde de leveringen van collecties onderbreken of zelf stopzetten. Een brief, e-mail of telefoontje is voldoende.

 2. 2.

  Echtheidsgarantie Het Amsterdams MuntKantoor garandeert u de echtheid van alle munten die wij u toezenden. Vrijwel iedere munt wordt dan ook geleverd met een echtheidscertificaat waar deze garantie uit blijkt.

 3. 3.

  Kwaliteitsgarantie Als wij u een zending toesturen, dan wordt deze uitvoerig gecontroleerd door onze experts. Wij hebben vele jaren ervaring in het versturen van munten, waardoor u uw zendingen altijd in goede staat zou moeten ontvangen. Omdat kwaliteit hoog in ons vaandel staat leveren wij bovendien ook exclusieve verzamelsystemen waarmee u uw munten optimaal kunt bewaren. Heeft u zich ingetekend op een collectie? Dan ontvangt u deze toebehoren zelfs geheel gratis.

 4. 4.

  Betalingsgemak Het Amsterdams MuntKantoor verstuurt (bijna) alle munten met een rekening. Wij ontvangen uw betaling graag binnen 14 dagen. Bij dure munten zullen wij soms een vooruitbetaling vragen. Veel eenvoudiger is het als u ons een doorlopende incassomachtiging geeft. U heeft dan geen omkijken meer naar de betaling. Deze wordt geheel automatisch 14 dagen na de verzending geïncasseerd. Dit bespaart ons veel administratieve kosten, die we graag aan u teruggeven. U betaalt dan namelijk geen bijdrage in de verzend- en verzekeringskosten en dus profiteert u van gratis verzending.

 5. 5.

  Privacy en vertrouwen Het verzamelen van kostbare munten is een kwestie van vertrouwen. Het Amsterdams MuntKantoor staat garant voor dit vertrouwen. Dat betekent dat uw persoonlijke gegevens bij ons veilig zijn. Wij zullen deze gegevens nooit en te nimmer met derden delen. Bovendien stellen wij altijd alles in het werk om uw gegevens te beschermen en veilig te houden. Zo werken we met beveiligingscertificaten bij onze websites die een zeer hoge mate van beveiliging garanderen.

 6. 6.

  Retourgarantie Alle zendingen die u van het Amsterdams MuntKantoor ontvangt, kunt u binnen 21 dagen geheel vrijblijvend retourneren. Wij vinden het natuurlijk spijtig als u niet tevreden bent, maar wij stellen verder geen vragen. Ook dát is een kwestie van vertrouwen.

 7. 7.

  Wereldwijd netwerk Niet alleen is het Amsterdams MuntKantoor partner van bijna alle muntuitgevende instanties in de wereld, ook zijn onze experts regelmatig in het buitenland te vinden, op zoek naar speciale uitgiftes. Daardoor hebben wij een zeer uitgebreid assortiment munten. Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners wereldwijd kunnen wij u bovendien exclusieve collecties aanbieden.


Heeft u een vraag of opmerking over een van de zekerheden die wij u bieden? Of wilt u meer weten over de service die u van ons krijgt? Neem dan alstublieft contact met ons op. Onze professionals staan u graag te woord. Als u al klant bent, dan kunt u ook inloggen op Mijn AMK. In die beveiligde omgeving voor de vaste klanten kunt u eventuele wijzigingen aanbrengen.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in

This form was created by ChronoForms 8