Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bestel deze speciale Euroset met 9 munten

(Leestijd: 0 minuten)

Dankzij uw aanmelding voor deze nieuwsbrief bent u af en toe in de gelegenheid om een bijzondere muntset te bemachtigen. Een zeldzame Euroset uit Andorra of Malta bijvoorbeeld, maar ook de gloednieuwe Jaarset van het Verenigd Koninkrijk. Laatst realiseerde ik mij echter dat ik u nog nooit een officiële set met munten uit dit land had aangeboden.

Hoe ik op die gedachte kwam? Een klant was op zoek naar een speciale Luxemburgse B.U. set en vroeg of ik deze kon verkrijgen. Uiteindelijk heb ik de schaarse set naar Nederland weten te halen. En ik heb goed nieuws voor u, want ik heb een paar extra exemplaren over kunnen nemen. Daarom bied ik u graag de kans om deze gewilde set uit Luxemburg ook aan uw verzameling toe te voegen.

De belangstelling in de buitenlandse B.U. sets is enorm groot. Elke keer loopt het storm op onze website. Naar verwachting geldt dat zeker ook voor deze speciale set. Echter, de oplage is strikt gelimiteerd en ik heb maar een beperkt aantal tot mijn beschikking. Klik dus hier om direct naar de website te gaan en uw exemplaar af te roepen voor slechts € 44,95.

Het thema van de set is Esch-sur-Alzette. Dat is de op één-na-grootste stad in Luxemburg met ongeveer 35.000 inwoners. De stad ligt aan de rivier waaraan het haar naam te danken heeft: Alzette. Vroeger stond de stad bekend om haar IJzerindustrie, maar de fabrieken zijn enkele tientallen jaren geleden gesloten.

De set bevat alle acht circulatiemunten van Luxemburg. Deze zijn stuk voor stuk geslagen in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated. Maar wat de set extra speciaal maakt, is de officiële € 2 herdenkingsmunt die u erbij krijgt. In totaal ontvangt u dus negen hoogwaardige munten, prachtig verpakt in een beschermende en informatieve blister.

Waarom is deze Luxemburgse muntset een schitterende toevoeging aan uw verzameling?

 • Alle acht circulatiemunten in de hoge kwaliteit Brilliant Uncirculated
 • Inclusief een speciale € 2,- ter ere van het 50-jarig bestaan van het Luxemburgse vrijwilligersleger
 • Geleverd in een representatieve en beschermde muntverpakking
 • Streng gelimiteerde oplage van slechts 5.000 stuks.

Ik wens u heel veel plezier met deze speciale Luxemburgse B.U. Set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
 • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
 • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
 • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
 • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
 • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in