Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Eerste Euro Afslag van Vaticaanstad tijdelijk weer verkrijgbaar

(Leestijd: 0 minuten)

Het is al bijna 25 jaar geleden dat de Euro officieel werd ingevoerd in Nederland en 11 andere EU-landen. Bij deze gelegenheid wil ik u graag kennis laten maken met één van de meest bijzondere herdenkingsuitgiften van de laatste jaren: De Eerste Euro Afslagen. Deze unieke uitgiften combineren meerdere munttechnieken met schoonheid en verzamelaarsinteresse.

Sinds de Euro een wettig betaalmiddel is, zijn er prachtige Herdenkingseuro's geslagen. Veel van deze munten zijn al lange tijd uitverkocht. Mensen die de zeldzame munten nu willen bemachtigen, moeten bereid zijn enorme bedragen te betalen. Soms zelfs meer dan € 1.000,- per munt!

Echter, u heeft nu de mogelijkheid om van één van deze waardevolle Herdenkingseuro's voordelig een unieke Eerste Afslag te bemachtigen. Ik heb de uitgifte drie dagen voor u gereserveerd en met de kortingscode 2335EM2923 bespaart u maar liefst 67%. Klik dus snel hier en profiteer direct.

Met uw kortingscode wordt de speciale Herdenkingsuitgifte van Vaticaanstad u toegestuurd voor slechts € 9,95 (later € 29,95). Reageer snel, vanwege de grote internationale vraag naar de serie kan uw reservering niet langer dan drie dagen worden gehandhaafd. Heb ik uw bestelformulier na drie dagen niet ontvangen? Dan ben ik genoodzaakt om uw reservering aan iemand anders toe te wijzen.

U ontvangt uw Eerste Euro Afslag van Vaticaanstad 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. Indien u uw zending behoudt, verwerft u tevens het recht de overige uitgiften te verzamelen. Periodiek zal u een andere Eerste Euro Afslag worden aangeboden. U kunt zich op elk moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ik wens u heel veel plezier met deze unieke herdenkingsuitgifte.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor

Meld u aan voor de nieuwsbrief

Wilt u exclusieve aanbiedingen ontvangen in uw inbox? En tegelijkertijd op de hoogte gehouden worden van de nieuwste munten en het meest interessante nieuws uit de muntenwereld? Laat dan vandaag nog uw e-mailadres achter en meld uzelf gratis en vrijblijvend aan voor onze nieuwsbrief!

Vul direct uw gegevens in