Gouden muntenverzameling beginnen?

Ontdek wat het Amsterdams MuntKantoor u te bieden heeft

Gouden munten verzamelen

Wilt u eenvoudig gouden munten verzamelen? En wilt u munten verzamelen met een bepaald thema? Dan bent u bij het Amsterdams MuntKantoor aan het juiste adres. Het Amsterdams MuntKantoor heeft namelijk een aantal exclusieve collecties met gouden munten. Deze collecties zijn stuk voor stuk opgebouwd rond een bepaald thema. Denk bijvoorbeeld aan onze collectie met daarin alle gouden Nederlandse herdenkingsmunten.

U kunt zich zeer eenvoudig intekenen op de collectie die u interessant vindt. Vervolgens ontvangt u periodiek een gouden munt uit de betreffende collectie. Uiteraard inclusief een certificaat van echtheid. U kunt natuurlijk zelf bepalen of u de munt wilt houden of niet. U leest daar meer over bij de zeven zekerheden van het Amsterdams MuntKantoor.

Dus bent u benieuwd naar onze collecties met gouden munten? Hieronder vindt u een overzicht. Als u op een link klikt, dan wordt u doorverwezen naar een website die wij speciaal voor die collectie hebben gemaakt. Op de website vindt u meer informatie over de munten die u kunt verzamelen. Ook kunt u uzelf eenvoudig intekenen op de collectie.

Gouden munten verzamelen - Amsterdams MuntKantoor

Gouden Koninkrijk der Nederlanden Munten Collectie

Wilt u gouden munten verzamelen waarop de fraaiste portretten van onze vorsten en vorstinnen zijn afgebeeld? Dan is de Goud Collectie Koninkrijk der Nederlanden iets voor u. Door uzelf in te tekenen op deze collectie ontvangt u de belangrijkste gouden munten van het Koninkrijk der Nederlanden. Deze collectie bevat bijvoorbeeld ook de laatste Nederlandse gouden vijf gulden munt! Op de website die wij speciaal voor deze gouden munten hebben aangemaakt vindt u meer informatie over de collectie.

Kleinste Gouden Munten Collectie

Bent u geïnteresseerd in de kleinste gouden munten die ooit geslagen zijn? Dan hebben wij dé collectie voor u. Namelijk de Kleinste Gouden Munten collectie. Deze collectie is wereldwijd een begrip. Dat komt namelijk door de betaalbaarheid van deze gouden munten, maar ook door de buitengewone schoonheid van elke munt in de collectie. Bovendien zijn alle munten geslagen in Proof kwaliteit. Daardoor doen zij niet onder voor grotere gouden munten. Het enige verschil het formaat, maar juist door het formaat zijn de gedetailleerde afbeeldingen op de munten des te indrukwekkender! Bekijk daarom snel onze website voor de Kleinste Gouden Munten collectie voor meer informatie.


Neem contact op

Heeft u een vraag over één van de gouden muntencollecties? Of wilt u uzelf bijvoorbeeld telefonisch intekenen op een collectie? Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord.

Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief

U kunt er ook voor kiezen om uzelf aan te melden voor onze nieuwsbrief. U zult dan op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws uit de muntenwereld. Ook ontvangt u periodiek een exclusieve aanbieding voor onze nieuwsbriefabonnees. Misschien kunt u wel extra voordelig gouden munten verzamelen?

Aanmelden voor de nieuwsbrief is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Uw gegevens zullen nooit met derden gedeeld worden. Ook kunt u uzelf met een klik op een knop weer afmelden indien u de nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen.

Ontvang de nieuwsbrief

Laat uw e-mailadres achter en meld uzelf vrijblijvend aan voor onze wekelijkse nieuwsbrief!

Volg ons op Facebook

Volg ons op Twitter

Actuele aanbieding