Zilveren Nieuw-Zeelandse munt 'WO1 - Mounted Rifle Brigade' verkrijgbaar voor € 99,95

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

U bent nu in de gelegenheid om een zeldzame Nieuw-Zeelandse herdenkingsmunt te bemachtigen. Deze officiële zilveren dollarmunt heeft een speciaal ouderwets kleuraccent. Daardoor - en vanwege het grote formaat van 40 mm - springt het prachtexemplaar direct in het oog. De schaarse munt uit Nieuw-Zeeland is dan ook een waardevolle toevoeging aan elke verzameling.

Echter, de oplage van de zilveren Dollar is extreem strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 1.000 exemplaren uitgegeven voor alle verzamelaars wereldwijd. De munt is dan ook zeer lastig te verkrijgen buiten Nieuw-Zeeland. Dankzij onze uitstekende relatie met de officiële producent, kan ik u nu toch nog een aantrekkelijk aanbod doen.

U betaalt vandaag namelijk slechts de scherpe uitgifteprijs van slechts € 99,95 voor de zeldzame munt. Klik hier en laat uw gegevens achter op de beveiligde website om de herdenkingsmunt te bestellen. Ik kan u aanraden om haast te maken. Het aanbod is namelijk bijzonder beperkt.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

Twee weken geleden vond de Nationale Holocaust Herdenking plaats in Amsterdam. Misschien heeft u deze prachtige gebeurtenis wel op TV gezien of bent u er zelfs bij geweest. Op deze jaarlijkse herdenkingsdag wordt stilgestaan bij de Joodse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog.

Een oorlog waar in Nederland minder aandacht voor is, is de Eerste Wereldoorlog. Dat is in veel landen, waaronder Nieuw-Zeeland, wel anders. Dat land heeft dan ook een officiële zilveren herdenkingsmunt uitgegeven. Met deze bijzondere munt wordt de bekende bereden brigade van Nieuw-Zeeland uit de Eerste Wereldoorlog geëerd.

Numismatische gegevens
Thema: Eerste Wereldoorlog - Bereden brigade van Nieuw-Zeeland
Metaal: 999/1000 Puur zilver
Oplage: Slechts 1.000 stuks wereldwijd
Kwaliteit: Proof (hoogste kwaliteit)
Gewicht: 1 Troy ounce (31,1 gram)
Nominale waarde: 1 Dollar
Inclusief: Hoogwaardige verzamelcassette
Prijs: De officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95

De zogenoemde ‘Mounted Rifles Brigade’ was voornamelijk actief in het Midden-Oosten. De brigade bestond uit 1.940 mensen en 2.032 paarden tegelijk, maar uiteindelijk hebben ruim 17.700 mensen in de brigade gediend. Aan het eind van de oorlog is maar één paard mee teruggegaan naar Nieuw-Zeeland. Sommige paarden waren ter plaatse verkocht, maar de meesten waren helaas te gewond geraakt om de reis te maken of om nog een goed leven te kunnen hebben als werkpaard.

De schaarse herdenkingsmunt is vervaardigd van 999/1000 zilver. Bovendien is de Nieuw-Zeelandse munt geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit: Proof. Natuurlijk wordt ervoor gezorgd dat u uw exemplaar in uitmuntende staat zult ontvangen. Zo wordt de herdenkingsmunt geleverd in een beschermende muntcapsule. Tevens ontvangt u een hoogwaardige verzamelcassette. Deze cassette zorgt bovendien ook voor een luxe presentatie van de munt.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze zeldzame zilveren Nieuw-Zeelandse Dollar in Proof-kwaliteit.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.