Zilveren munt 'De Pequod uit Moby Dick' nu verkrijgbaar

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Moby Dick is één van de bekendste boeken allertijden. Ik kan mij nog goed herinneren dat ik deze Amerikaanse klassieker jaren geleden las. Het verhaal draait om de wraakzuchtige jacht op een witte walvis. Een groot deel van het boek speelt zich daardoor op de oceaan af, op een walvisvaarder genaamd De Pequod.

De veelbesproken roman is door miljoenen mensen gelezen en ook is het verhaal verfilmd. De Pequod is daardoor misschien wel het beroemdste schip dat nooit écht heeft gevaren. Ik krijg dan ook vaak de vraag of ik de zilveren Pequod-munt uit de Fantasieschepen serie een keer kan aanbieden.

Gelukkig heeft één van onze muntexperts de schaarse munt onlangs weten te verkrijgen. Daardoor bent u nu in de gelegenheid om de Pequod-munt te bestellen voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95. Echter is de munt zeer beperkt beschikbaar, dus laat direct uw gegevens achter om een exemplaar te bestellen.

Voor elke munt uit de serie waarop beroemde fantasieschepen zijn afgebeeld geldt dat deze van hoge kwaliteit is. Dat geldt zeker ook voor ‘De Pequod uit Moby Dick’. Zo is het prachtexemplaar gemaakt van puur zilver en geslagen in de allerhoogste muntkwaliteit. Helaas is ook de oplage gelimiteerd tot slechts 3.000 stuks. Klik daarom snel hier om de schaarse herdenkingsmunt te reserveren.

Indien u eerder een munt van een fantasieschip heeft besteld, bent u bekend met de officiële accessoires. Deze worden ook geleverd bij de puur zilveren Pequod-munt in Proof-kwaliteit. Zo wordt de herdenkingsmunt geleverd in de hoogwaardige houten verzamelcassette. Deze cassette heeft de vorm van een boek. Op de kaft van dit boek ziet u het logo en de Engelse benaming van de muntenserie: ‘Ships that never sailed’.

Wanneer u het houten boek openslaat, ziet u de schitterende herdenkingsmunt. Als een ware schat, zoals die voorkomt in menig fantasieboek. Verborgen tussen de bladzijdes vindt u ook het genummerde garantiecertificaat. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 3.000 munten heeft bemachtigd.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht

Misschien is dit ook iets voor u?