Zeldzame Koninklijke Zilverset tijdelijk beschikbaar (OP=OP)

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Eén van onze experts trof op de markt onverwachts een laatste voorraad zeldzame Koninklijke Zilversets aan. De Koninklijke Zilverset is in 2013 uitgegeven ter ere van koning Willem-Alexander. U kunt deze schaarse muntenset, met een totale oplage van slechts 1.000 stuks, nu bestellen voor de officiële uitgifteprijs. Daardoor kost de set slechts € 195!

De Koninklijke Zilverset bevat maar liefst zeven schitterende herdenkingsmunten. Vier daarvan zijn geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. De andere drie munten zijn geslagen in UNC kwaliteit en exclusief verkrijgbaar in de Koninklijke Zilverset.

De meest waardevolle munt in de set is het Sterling zilveren Koningstientje in Proof kwaliteit. Op deze prachtige munt is als eerste Nederlandse herdenkingsmunt het portret van koning Willem-Alexander afgebeeld. Daardoor heeft de munt een bijzonder hoge verzamelwaarde!

Bovendien is het Koningstientje een Sterling zilveren munt met een nominale waarde van € 10,-. Zulke munten worden alléén geslagen met een koninklijk thema. De waarde van de Koninklijke Zilverset wordt daardoor verder vergoot.

Zijne Majesteit is natuurlijk koning van het hele Koninkrijk der Nederlanden. Niet alleen van Nederland. Daarom bevat de Koninklijke Zilverset ook Sterling zilveren munten in Proof kwaliteit van de andere landen die tot het Koninkrijk behoren. Net zoals het Koningstientje, zijn ook deze herdenkingsmunten speciaal uitgebracht voor de kroning van Zijne Majesteit.

Wij hebben slechts enkele exemplaren van de muntenset op voorraad. Mis daarom deze kans niet om de Koninklijke Zilverset te bemachtigen voor slechts € 195,- en reserveer direct uw set.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.