Van de Chinese muur tot het Colosseum: Ontdek de 7 Nieuwe Wereldwonderen

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Toen ik langs de Chinese Muur liep verwonderde ik mij - niet voor het eerst - over de grootsheid van het oude bouwwerk. Datzelfde gevoel bekroop mij al een paar jaar eerder toen ik voor het witmarmeren, sprookjesachtige en 58 meter hoge Taj Mahal mausoleum in India stond. En met mij meer mensen. Het is dan ook geen wonder dat allebei deze bouwwerken behoren tot de Zeven Nieuwe Wereldwonderen.

De gouden munten uit de collectie met Zeven Nieuwe Wereldwonderen zijn bijna net zo wonderbaarlijk als de beroemde bouwwerken waarop ze gebaseerd zijn. De zeven dollarmunten zijn gemaakt van 14-karaat goud en tonen zeer gedetailleerd de historische UNESCO-monumenten die zijn verkozen tot nieuw wereldwonder.

Wat de collectie nog bijzonderder maakt is het feit dat er wereldwijd slechts 7.000 complete collecties beschikbaar zijn. Bovendien zijn de prachtige munten geslagen in de hoogste muntkwaliteit: Proof. Dat alles zorgt ervoor dat de collectie erg populair is onder verzamelaars van gouden munten.

U heeft nu de mogelijkheid om heel voordelig kennis te maken met de Zeven Nieuwe Wereldwonderen. U krijgt namelijk ruim 50% korting op de eerste munt uit de collectie. Dat is de 14-karaat gouden Taj Mahal munt. Daardoor kost deze munt, met daarop een van de bekendste nieuwe wonderen, nu slechts € 39,95 in plaats van € 79,95.

Als u zich intekent op de Zeven Nieuwe Wereldwonderen collectie, dan ontvangt u ongeveer eens per maand een nieuwe munt van ons met daarop een ander wereldwonder. De andere zes moderne wereldwonderen zijn:

  • Chichén Itzá
  • Cristo Redentor
  • Colosseum
  • Chinese Muur
  • Machu Picchu
  • Rotswoningen in Petra

Heeft u wel eens voor een van deze bouwwerken gestaan? Dan is de munt waarop het wonder afgebeeld staat natuurlijk des te interessanter. Maar de verfijnde ontwerpen op de gouden munten zijn voor iedereen een lust voor het oog! Daarbij is elke munt voorzien van een Certificaat van Echtheid en krijgt u ook meer informatie over elk Nieuwe Wereldwonder. Een luxe verzamelcassette én een hoogwaardige muntloep maken uw collectie compleet.

Grijp daarom nu deze kans om voordelig kennis te maken met de collectie en profiteer direct van de € 40,- kennismakingskorting op uw eerste levering.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.