Valentijnsmunt 'Celebration of Love' nu verkrijgbaar

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Over ongeveer anderhalve week is het alweer Valentijnsdag. Dé dag van het jaar waarop u uw geliefde extra in de watten legt. Een cadeautje hoort er ook een beetje bij. Daarom ben ik voor u op zoek gegaan naar de ultieme Valentijnsmunt. Dat moest een schitterende munt zijn waarop uw liefde voor elkaar prachtig is uitgebeeld.

Dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. Na meerdere munten in mijn handen gehad te hebben, viel mijn oog uiteindelijk op de nieuwe zilveren Celebration of Love munt van de Royal Canadian Mint. Een subliem exemplaar, mede door de Swarovski kristallen die het bevat. Ik wist gelijk dat dit de juiste munt was.

Op de puur zilveren munt in Proof-kwaliteit wordt de liefde op meerdere manieren gesymboliseerd. Op de voorgrond ziet u bijvoorbeeld een verfijnd liefdesslot. Daarachter is de sleutel afgebeeld waarmee dit slotje geopend kan worden. Op handgreep van de sleutel zijn drie schitterende Swarovski kristallen bevestigd.

In tegenstelling tot het modernere liefdesslot, zijn rozen al decennia een universeel liefdessymbool. Deze ontbreken dan ook niet op de Celebration of Love munt. Het bijzondere aan deze munt is bovendien dat de fraaie rozen roodgekleurd zijn. Dat geeft de puur zilveren herdenkingsmunt een zeer mooi en opvallend accent.

Wilt u uw geliefde op Valentijnsdag dus verassen met een origineel cadeau? Klik dan hier en bestel de ultieme Valentijnsmunt in puur zilver voor slechts € 69,95. De munt wordt geleverd in een representatieve geschenkverpakking.

Ik wens u veel plezier met dit schitterende Valentijnscadeau.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.