Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Tip: Zo verzamelt u eenvoudig de mooiste munten ter wereld

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Wist u dat er wereldwijd 180 verschillende munteenheden in gebruik zijn? Sommigen verschillen enorm van elkaar, terwijl andere munteenheden juist weer toevallige overeenkomsten vertonen. Dat maakt het verzamelen van verschillende munteenheden zo interessant.

De laatste tijd is het aantal munteenheden dat gebruikt wordt wel iets aan het afnemen. Dat komt onder andere door de invoering van de Euro. Gelukkig zijn er nog veel landen die wél een eigen munt hebben. Een internationale muntenverzameling beginnen is daardoor echt de moeite waard!

Bent u geïnteresseerd in het verzamelen van verschillende soorten munten? Maar weet u niet zeker met welke munteenheid u uw verzameling wilt starten? Dan is de Geld van de Wereld collectie van het Amsterdams MuntKantoor iets voor u. Deze collectie bevat namelijk de mooiste munten van de meest uiteenlopende landen.

Als u zich intekent op de Geld van de Wereld collectie, dan ontvangt u bij elke levering twee sets met munten. Elke set bevat tot wel acht munten van één land! Bovendien wordt elke set begeleid met een brief waarin wij u meer vertellen over het land en over de munten die gebruikt worden. Het verhaal achter de munten is vaak namelijk erg interessant. Enkele landen waarvan u munten ontvangt zijn bijvoorbeeld Indonesië, de Bahama's en China.

Normaal kost een set munten €9,95 per stuk. Als u zich via deze nieuwsbrief intekent op de Geld van de Wereld collectie, dan krijgt u echter 50% korting op uw eerste levering. U betaalt de eerste keer dus slechts €9,95 voor twee sets. Dit is dan ook een goed moment om voordelig te beginnen met het verzamelen van de mooiste internationale munten. Klik daarom op deze link om voordelig uw eerste wereldmunten te bestellen.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor