Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Start Officiële Nationale Omruilactie 2017

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Zoals u van ons gewend bent, informeren wij u altijd als eerste over nieuws. Vandaag is de Officiële Nationale Omruilactie voor de nieuwste en direct ook schaarste Nederlandse € 10,- munt gestart. De unieke munt, uitgegeven door het Ministerie van Financiën staat in het teken van de 50e verjaardag Koning Willem-Alexander.

Er zijn 10.000 zwaar verzilverde tientjes door het Amsterdams MuntKantoor beschikbaar gesteld, die voor € 10,- kunnen worden omgeruild. Op de speciale website www.nationale-omruilactie.nl kan elk huishouden één omruilverzoek indienen. Omdat er veel meer dan 10.000 inschrijvingen worden verwacht, zullen de 10.000 sets middels loting door de notaris worden toegewezen.

Het omwisselen kost niets. De zwaar verzilverde munt kost € 10,- en toont een krachtig portret van Koning Willem-Alexander. De munt is wettig betaalmiddel en vertegenwoordigd dus een waarde van tien Euro. Men kan deze munt dus ook altijd gewoon gebruiken. De munt kan alleen maar meer waard worden. Net als de eerder speciale herdenkingsmunten die door het Ministerie van Financiën werden uitgegeven.

Start Officiële Nationale Omruilactie 2017
Uitgifte 50e verjaardag Koning Willem-Alexander
Kwaliteit Unc (Ongecirculeerd)
Diameter 33 millimeter
Uitgiftedatum eind april 2017
Nominale waarde 10,- Euro (wettig betaalmiddel)
Uitgifteprijs 10,- Euro

Door de te verwachten grote vraag naar deze € 10,- munt en de strikt beperkte oplage, adviseren wij u vandaag nog uw omwisselverzoek af te geven. De ervaring leert dat kort na de uitgiftedatum verzamelaars veel meer betalen voor deze munt. Misschien is dit wel de enige kans deze munt tegen de nominale waarde om te wisselen. Reageer nu, uw omwisselverzoek verplicht u verder tot niets.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor
R

Google Reviews R. Coret

Een goede site voor muntenverzamelaars zoals ik. Ze werken hard aan een goede levering, zijn vaak de eerste met leuke en informatieve munten. Snelle levering en in een goede verpakking.

D

Google Reviews D. Kortbeek

De informatievoorziening was uitgebreid en helder. Het maken van keuzes waar daardoor makkelijk. De betaling ging vlot en de levering was keurig binnen het aangegeven tijdvlak. Dat het resultaat schitterend is was ook zeker verwacht. Complimenten !

F

Google Reviews F. Rijnenberg

Zeer verrast door de uitzonderlijke fraaie afwerking en de goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

  • Royal Canadian Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Monnaie de Paris - Amsterdams MuntKantoor
  • Perth Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Münze Österreich - Amsterdams MuntKantoor
  • United States Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • South African Mint - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Finland - Amsterdams MuntKantoor
  • Mint of Poland - Amsterdams MuntKantoor
  • The Singapore Minth - Amsterdams MuntKantoor
  • Royal Australian Mint - Amsterdams MuntKantoor