Speciaal voor Koningsdag: Het officiële Koningstientje!

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Morgen is het Koningsdag. Dé dag waarop Zijne Majesteit zijn verjaardag viert met de rest van Nederland. Heel het land kleurt rood-wit-blauw en oranje, miljoenen mensen gaan de straat op en overal staan lekkere hapjes en drankjes op tafel. Velen hebben naar deze dag uitgekeken.

Om alvast in de Koningsdag-stemming te komen, is er een speciale actie voor u opgezet. Tijdens deze tijdelijke actie kunt u het zeer schaarse Koningstientje in de Coincard bemachtigen. De officiële Nederlandse 10 Euro munt was al kort na uitgifte compleet uitverkocht. Echter hebben wij speciaal voor Koningsdag weer enkele exemplaren verkregen door terugkoop uit de markt.

Eén Koningstientje is nu op uw naam gereserveerd. Vanwege de verwachte grote vraag kunnen wij u alleen vandaag een exemplaar garanderen. Klik snel hier om direct naar de website te gaan en het Koningstientje dat voor u klaarligt te bestellen.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

Willem-Alexander is op 30 april 2013 ingehuldigd als Koning der Nederlanden. Voor deze unieke gelegenheid was een bijzondere zwaar verzilverde 10 Euro munt uitgegeven: Het Koningstientje. De allereerste Herdenkingsmunt met het portret Koning Willem-Alexander.

Het Koningstientje is geslagen in de hoge kwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Dit Nederlandse wettige betaalmiddel is nog nooit in circulatie geweest en bevindt zich in uitmuntende staat. U ontvangt dan ook de originele Coincard waarin het Koningstientje veilig en representatief wordt bewaard.

De interesse in munten van het Koningshuis is altijd enorm. Deze tijd van het jaar neemt de vraag zelfs nóg meer toe. Ik kan u daarom aanraden om op tijd op deze tijdelijke actie te reageren. Alleen als u vandaag uw bestelling plaatst, kunnen wij u een exemplaar garanderen.

Ik wens u een fijne Koningsdag en veel verzamelplezier met uw zwaar verzilverde Koningstientje.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.