Reserveer de Oranje Leeuwinnen kampioensuitgifte voor slechts €9,95!

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Afgelopen zondag leverde de Oranje Leeuwinnen een historische prestatie. Voor het eerst in de geschiedenis heeft het Nederlands vrouwenelftal namelijk een Europees Kampioenschap gewonnen! Dit werd gisteren uitbundig gevierd tijdens de huldiging in Utrecht waar ruim 2,1 miljoen mensen op tv naar hebben gekeken.

Wilt u een aandenken aan de geweldige prestatie die het Nederlands vrouwenelftal heeft geleverd tijdens het EK in eigen land? Dan is deze aanbieding iets voor u. Ter ere van de Oranje Leeuwinnen kunt u nu namelijk een speciale Oranje Leeuwinnen kampioensuitgifte reserveren. Deze officiële uitgifte in coincard heeft een uniek design, is in BU-kwaliteit en kost slechts € 9,95!

Oranje Leeuwinnen kampioensuitgifte kopen - Amsterdams MuntKantoor

Dankzij de ongekende populariteit van de Oranjevrouwen is er ook grote interesse in de speciale kampioensuitgifte. Bovendien is de oplage van de uitgifte beperkt. De verwachting is dan ook dat deze binnen de kortste keren is uitverkocht. Wees er dus snel bij!

Heeft u overigens onze nieuwe website al gezien? Deze is onlangs online gezet. Op de website vindt u meer informatie over de munten en herdenkingsuitgiften die wij aanbieden. Ook kunt u het nieuwsbrieven archief gebruiken om rustig de oude nieuwsbrieven terug te lezen.Tevens vindt u er onze actuele aanbieding. Tot slot biedt het vernieuwde contactformulier een eenvoudige manier om contact op de nemen met de klantenservice indien u een vraag of opmerking heeft. Bellen of e-mailen kan natuurlijk ook nog.

Ik hoop dat u een kijkje neemt op de nieuwe website én dat u net zo geniet van de Oranje Leeuwinnen kampioensuitgifte als dat u heeft genoten van het EK.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.