Reserveer de Olympische Zomerspelen handover munt (slechts 10 exemplaren beschikbaar!)

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Het is vandaag precies een jaar geleden dat de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio plaatsvonden. Heeft u de Olympische Zomerspelen gevolgd? Dan herinnert u zich misschien nog wel de historische prestatie van Sanna Wevers op de balk, de teleurstelling bij Dafne Schippers omdat ze "slechts" een zilveren medaille behaalde op de 200 meter en het succes van Dorian van Rijsselberghe met zeilen.

Als u interesse heeft in de Olympische Spelen, dan is de unieke zilveren munt die deze maand wordt uitgebracht iets voor u. De officiële Rio-Tokio Olympiade munt komt er namelijk aan. Deze munt wordt ook wel de ‘handover munt’ genoemd. Met de Olympiade munt wordt de overgang van de Olympische Zomerspelen 2016 in Rio naar de Zomerspelen in 2020 in Tokio gesymboliseerd.

Rio-Tokio Handover munt kopen - Amsterdams MuntKantoor

De prachtige munt bestaat uit Sterling zilver, is in Proof kwaliteit en heeft een zeer beperkte oplage. Gelukkig hebben wij dankzij onze uitstekende internationale contacten 10 munten kunnen bemachtigen. 5 Olympische munten en 5 Paralympische munten.

U kunt uw munt naar keuze nú reserveren tegen de officiële uitgifteprijs. Daardoor betaalt u slechts € 159,00 voor de Olympische of Paralympische handover munt. Wees er wel snel bij, want gezien de zeer geringe beschikbaarheid is de kans groot dat deze enorm snel is uitverkocht! Per huishouden kan er daardoor maar 1 Olympische en 1 Paralympische handover munt besteld worden.

Omdat het precies een jaar geleden is dat de Olympische Zomerspelen plaatsvonden hebben wij bovendien ook een aantrekkelijke aanbieding voor u. U kunt nu namelijk heel voordelig een set met munten van de Zomerspelen in Rio bestellen. De set bestaat uit acht munten en op elke munt is een andere sport afgebeeld. Zo zijn er onder andere munten voor Zwemmen, Zeilen en Atletiek. Precies de sporten waar Nederland op heeft gescoord!

Wij bieden u de set met acht munten tijdelijk aan voor slechts € 27,95. Als u deze munten per stuk zou kopen, dan zou de set u € 39,60 kosten. U krijgt dus ruim 30% korting.

En bestelt u de Olympiade munt in combinatie met de Zomerspelen in Rio set? Dan krijgt u de set met acht munten voor maar € 19,95. In totaal krijgt u dus bijna 50% korting op deze munten!

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.