Reserveer de Chinese Panda munt 2017

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Het nieuws in Nederland stond een paar weken geleden helemaal in het teken van de twee panda’s die naar ons land kwamen. Sinds deze week kunnen we ze bewonderen, nu ze uit quarantaine zijn. De panda is het nationale symbool van China. Dat wij als Nederland een aantal panda’s mogen lenen is heel bijzonder. Er zijn wereldwijd maar een paar dierentuinen die panda’s mogen lenen van China.

De panda is ook afgebeeld op de nationale munt uit China. Ook die zijn schaars en zijn moeilijk te vinden in het buitenland. Doordat de Chinese economie zo gegroeid is de laatste jaren, het is op dit moment de tweede economie ter wereld, is de interne markt voor munten ook erg gegroeid.

Reserveer de Panda munt 2017 - Amsterdams MuntKantoor

De populairste munt van China is de 1 Ounce Zilveren Panda en is elk jaar razend snel uitverkocht bij de Centrale Bank van China. We zijn daarom ook trots dat wij van de panda 2017 enkele exemplaren beschikbaar hebben. Voordat we deze munt verder aanbieden, wilden wij u in de gelegenheid stellen om eigenaar te worden van zo’n fel begeerde "2017 Officiële Puur Zilveren 1 Ounce Panda Munt".

De puur zilveren panda is in China een wettig betaalmiddel. Elk jaar wordt het ontwerp van deze prachtige panda munten aangepast, waarbij de panda centraal staat. Deze schitterende munt van 2017 siert een Panda met haar favoriete eten: Bamboe.

  • 1 Troy Ounce (31,1 gram)
  • PUUR ZILVER (999/1000)
  • Officiële 10 Yuan munt van China 2017
  • Geslagen in BU kwaliteit
  • Diameter: 40 mm

Het Amsterdams MuntKantoor heeft nu enkele stuks van deze prachtige Zilveren Panda’s op voorraad, nu voor slechts € 59,95 per stuk. Reageer snel, dit aanbod is geldig tot 18 juni 2017, klik hier om te bestellen.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van onze aanbiedingen.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.