Het beroemde piratenschip uit Peter Pan in puur zilver

(Leestijd: 1 minuut)

Zoals u weet, ben ik altijd op zoek naar nieuwe en interessante munten. Daardoor kan ik u vaak een unieke munt aanbieden in deze nieuwsbrief. Bij het zoeken naar deze munten zijn meerdere zaken van belang. Natuurlijk moeten de ontwerpen mooi zijn en de kwaliteit uitstekend zijn. Maar het thema, onderwerp of verhaal áchter een munt is minstens zo belangrijk.

Zo kreeg ik onlangs een Herdenkingsmunt in handen waarop één van de bekendste kinderverhalen allertijden is afgebeeld: Peter Pan. Op het 99,9% puur zilveren prachtexemplaar staat het piratenschip uit de klassieker centraal. U kunt de vele verfijnde details goed bekijken op onze vernieuwde website. Wat vindt u overigens van deze website?

De Schotse auteur J.M. Barrie schreef Peter Pan aan het begin van de vorige eeuw. Sindsdien is het verhaal meerdere keren verfilmd, zijn er kinderboeken geschreven en toneelstukken uitgevoerd. Vele verzamelaars wereldwijd wilden de officiële Jolly Roger uit Peter Pan Herdenkingsmunt daardoor bemachtigen.

De oplage van de zilveren 1 Dollar munt is echter beperkt tot slechts 3.000 stuks. Net zoals dat gold voor andere munten uit de razend populaire muntenreeks met bekendste fantasieschepen. U kunt zich dan ook voorstellen dat de munt al snel lastig te verkrijgen was. Ik begon al bijna te denken dat ik u dit fantasieschip niet zou kunnen aanbieden.

Maar geduld wordt beloond. Via een bevriende buitenlandse muntenhandelaar kreeg ik onlangs goed bericht. Er was een klein kistje met 1 Troy ounce zilveren Jolly Roger Herdenkingsmunten in Proof-kwaliteit op zijn pad gekomen. Met de officiële Certificaten van Echtheid en speciale boek-cassettes. Klik dus snel hier om één van de beschikbare munten te bestellen voor slechts € 89,95.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze schitterende Herdenkingsmunt waarop een klassieker is afgebeeld.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht