Ontdek de Vaticaanse € 5,- munt ter viering van de 48e Wereldvredesdag

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

"Niet langer slaven, maar broeders en zusters." Dat was het thema van de Pauselijke Vredestoespraak van Paus Franciscus voor de 48e Wereldvredesdag. Tijdens deze toespraak maande de Paus om de uitbanning van alle moderne vormen van slavernij.

Die krachtige boodschap is prachtig uitgebeeld op de Sterling zilveren € 5,- munt uit Vaticaanstad die is geslagen ter gelegenheid van de 48e Wereldvredesdag. Op de munt ziet u een bebaarde man met een zware ketting om zijn enkel. Tegenover hem knielt een welgestelde man die broederlijk zijn hand vasthoudt en hem medelevend in de ogen kijkt.

De officiële zilveren Vaticaanse herdenkingsmunt is geslagen in 2015. De laatste tijd was de munt echter slecht verkrijgbaar vanwege het beperkte aanbod en de grote vraag. Toch is het onze experts gelukt om een aantal exemplaren te bemachtigen. Daardoor kunt u deze zeldzame Vaticaanse euromunt verkrijgen voor slechts € 99,95!

Vaticaanse euromunten zijn al jarenlang een van de meest felbegeerde munten ter wereld. Dat komt grotendeels door de beperkte oplage van de munten. Hoeveel munten geslagen worden is namelijk onder andere afhankelijk van het aantal inwoners van een land. Omdat Vaticaanstad het kleinste onafhankelijke staatje ter wereld is, is de oplage van de munten zeer beperkt. Van deze zilveren Vaticaanse € 5,- munten in Proof kwaliteit zijn maar 6499 stuks geslagen. Wees er daarom snel bij en reserveer vandaag nog uw exemplaar.

De populariteit van Vaticaanse euromunten is niet alleen te danken aan de oplage. De ontwerpen van deze herdenkingsmunten zijn namelijk ook schitterend. De zilveren Wereldvredesdag herdenkingsmunt is daar een goed voorbeeld van. Het lijkt wel alsof de ontwerper van de munt extra veel aandacht aan het ontwerp heeft gegeven. Bovendien geldt dat ook voor bijvoorbeeld de verpakking van de munt.

De waardevolle zilveren € 5,- munt uit Vaticaanstad wordt natuurlijk geleverd met enkele accessoires. Zo krijgt u een officieel Certificaat van Echtheid. Dit kunstige certificaat bevat tevens alle specificaties van de munt.

Om de prachtige munt te beschermen wordt deze geleverd in een speciale opbergbox. Op de roodgekleurde box ziet u in zilverkleur het wapen van Vaticaanstad. Binnenin vindt u de munt, veilig opgeborgen in een stevige muntcapsule. Zo kunt u er zeker van zijn dat de munt, die geslagen is in de hoogste muntkwaliteit, onbeschadigd bij u arriveert. Klik daarom hier om naar de speciale website te gaan waar u de Vaticaanse munt kunt reserveren voor slechts € 99,95.

Wij wensen u veel verzamelplezier.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.