Ontdek de officiële Zuid-Afrikaanse Olifantmunt in .999 zilver

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Jaarlijks gaan talloze mensen op safari in Afrika in de hoop de ‘Big Five’ te spotten. Ook ik wilde deze imposante dieren altijd al in het wild zien. Toen ik jaren geleden voor het eerst op bezoek was bij de Zuid-Afrikaanse Munt, was ik gelukkig in de gelegenheid om een dag naar het Kruger Park te gaan.

Dat werkbezoek heeft dus blijvende herinneringen opgeleverd, maar ook een blijvende partnerschap. Daardoor kan ik u vandaag een hele bijzondere Herdenkingsmunt van de Zuid-Afrikaanse Munt aanbieden. Deze officiële Zuid-Afrikaanse Olifantmunt in 1 Ounce zilver kan voor u zijn voor slechts € 49,95.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

De prachtige Herdenkingsmunt is pas vorige maand geslagen. Vanwege de strikte limitering is het zilveren meesterwerk in BU-kwaliteit echter al zeer moeilijk te verkrijgen. De vraag naar de munt is waarschijnlijk veel groter dan het aanbod. Dat zagen wij vorig jaar ook met de Afrikaanse Giraffemunt van 1 Ounce zilver gebeuren.

Profiteer daarom nu van uw kans om het grootste landdier ter wereld te bemachtigen op puur zilver. De Herdenkingsmunt is voor u verkrijgbaar voor de scherpe prijs van slechts € 49,95. Klik hier en bestel direct.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

Zoals u op de afbeelding kunt zien, is de munt verpakt in een luxe verzamelverpakking. Deze blisterverpakking kan worden opengevouwen waardoor de munt aan beide zijden te bekijken is. Bovendien bevat de blister veel interessante informatie over de Big Five en over olifanten in het bijzonder.

De officiële verpakking functioneert tevens als een hoogwaardig Certificaat van Eigendom. Op de achterzijde vindt u namelijk alle numismatische gegevens van deze Herdenkingsmunt in ‘Brilliant Uncirculated’ kwaliteit. Zo heeft de munt een nominale waarde van 5 Rand en is deze vervaardigd van 999/1000 zilver.

Metaal .999 (Puur) zilver
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Bijzonderheid Incl. luxe blister met informatie en Certificaat van Echtheid
Nominale waarde 5 Rand
Oplage Slechts 15.000 wereldwijd

De Olifantmunt is de eerste in een nieuwe Zuid-Afrikaanse muntenserie die gewijd is aan de Big Five. Deze serie zal bestaan uit vijf schitterende munten van 1 Ounce zilver. Naar verwachting zal de volgende munt in de serie later dit jaar of begin volgend jaar worden geslagen. Dan zullen wij deze natuurlijk ook aanbieden in de nieuwsbrief. Als u reageert op deze aanbieding, zult u namelijk alleen de ‘Big Five - Olifant’ Herdenkingsmunt ontvangen.

Ik wens u veel verzamelplezier met de gloednieuwe Zuid-Afrikaanse Olifantmunt van puur zilver.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.