Ontdek de Officiële Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 Collectie

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

De decembermaand is begonnen! Ik heb naar dit moment uitgekeken, want dat betekent dat de gezelligste tijd van het jaar aanbreekt. Sinterklaas is in het land, de kerstversiering komt bijna tevoorschijn en binnenkort hangen alle winkelstraten vol met vrolijke lichtjes. Na een lange wandeling in de frisse buitenlucht gaat er niets boven een kop warme chocolademelk, thee of koffie om mee op te warmen. ’s Avonds staan heerlijke stamppotten en stoofschotels op tafel.

Voor liefhebbers van schaatsen is ook een spannende tijd aangebroken. Kan er dit jaar op natuurijs geschaatst worden? Kan er eindelijk weer een Elfstedentocht gereden worden? Als u van schaatsen houdt, dan heeft u zich deze vragen misschien ook al gesteld.

Een plek waar deze winter zeker geschaatst zal worden is PyeongChang in Zuid-Korea. Tijdens de Olympische Winterspelen van 2018. Als er één sport is waar wij Nederlanders in uitblinken tijdens dit evenement, dan is het wel schaatsen. Ik herinner mij nog goed dat ik in 2014 voor de buis gekluisterd zat en Sven Kramer goud zag winnen op de 5 kilometer in Sotsji. Dat was één van de 23 medailles die Nederland behaalde bij het schaatsen.

Daarom hebben wij nu speciaal voor u een aantrekkelijke aanbieding. Als nieuwsbriefabonnee kunt u namelijk zeer voordelig een schitterende zilveren munt met het thema ‘Schaatsen’ bemachtigen. Deze munt is onderdeel van de wereldwijd populaire Officiële Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 Collectie.

De Schaatsen-munt is gemaakt van 99,9% puur zilver en geslagen in de hoogste kwaliteit die een munt kan hebben. Proof kwaliteit. Als blijk van onze waardering, krijgt u nu € 20,- korting op deze munt. Daarom kost de waardevolle munt u slechts € 79,95 in plaats van € 99,95.

Op de voorgrond van de munt ziet u een gedetailleerd ontwerp van een schaatser en ook op de achtergrond is in het klein een schaatser afgebeeld. De munt is dan ook perfect voor schaatsliefhebbers! Maar ook fans van de Olympische Spelen zullen de zilveren munt toe willen voegen aan hun collectie.

Srikt gelimiteerde oplage
Dankzij de populariteit van de schaatssport in ons land, verwacht ik de vraag naar de munt groot zal zijn. Bovendien is de totale oplage gelimiteerd tot 15.000 stuks wereldwijd en is maar een heel klein deel daarvan beschikbaar voor de Nederlandse markt. Het aanbod is dan ook beperkt. Klik daarom snel hier om direct naar de website te gaan waar u de munt voordelig kunt bestellen.

Olympische Winterspelen Collectie
Van elke sport die tijdens de spelen beoefend wordt, is een Olympische munt geslagen. Zo zijn er bijvoorbeeld zilveren munten met het thema snowboarden, curling en alpineskiën. De Officiële Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 Collectie bevat deze munten. Als u zich nu intekent op de collectie, dan ontvangt u ongeveer eens per maand een nieuwe munt van ons. Deze ontvangt u geheel vrijblijvend 14 dagen op zicht. Zo verzamelt u eenvoudig alle munten van de Olympische Winterspelen in 2018!

Wij wensen u veel verzamelplezier met deze 99,9% puur zilveren Schaatsen-munt in Proof kwaliteit.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.