Officiële Nationale Proof Set 2019 nu te bestellen

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Ik heb goed nieuws voor u. Vanaf vandaag kan de officiële Nationale Proof Set 2019 worden besteld. Veel verzamelaars wachten al maanden op deze schitterende set met negen Nederlandse munten. De belangstelling lijkt dit jaar extra groot te zijn. Waarschijnlijk omdat de set in 2018 al in korte tijd bijna was uitverkocht.

Helaas is de oplage van deze Nationale Proof Set zelfs nog verder beperkt dan in voorgaande jaren. Voor het eerst sinds de troonswisseling heeft een Nationale Proof Set een oplage van slechts 3.000 exemplaren.

Wilt u de schaarse jaarset gegarandeerd bemachtigen? Dan raad ik u aan om niet te lang te wachten met uw bestelling. Klik hier om naar de beveiligde bestelsite van de Nationale Proof Set 2019 te gaan.

Wat is de Nationale Proof Set?

De Nationale Proof Set is sinds jaar en dag het ultieme verzamelobject voor liefhebbers van Nederlandse munten. Deze prachtige Hollandse verzameltraditie gaat namelijk ver terug in de tijd. Zo werd er in opdracht van het Ministerie van Financiën al in de jaren 80 jaarlijks een officiële Nationale Proof Set uitgegeven met Nederlandse Guldens.

Tegenwoordig bevat de set natuurlijk Euromunten. Elke set bevat alle acht Nederlandse denominaties die in dat jaar zijn uitgegeven. Deze zijn stuk voor stuk geslagen in de hoogste kwaliteit die een munt kan hebben. De kwaliteit waaraan de sets hun naam danken: Proof.

Iets wat de hoogwaardige jaarsets van ons Koninkrijk tevens gewild maakt, is datgene wat u nog meer ontvangt. Zo bevat de Nationale Proof Set 2019 ook een speciale gekleurde 2 Euro Herdenkingsmunt. Tot slot draagt de mooie verzamelverpakking bij aan de populariteit.

Proof Set Specificaties

Uitgifte Officiële Nationale Proof Set 2019
Oplage Gelimiteerd tot slechts 3.000 sets
Kwaliteit Hoogst mogelijke kwaliteit: Proof
Nominale waarde 5,88 Euro
Extra Inclusief speciale 2 Euro munt met Maastrichts kleuraccent
Aanbod Bestel nu voor de officiële uitgifteprijs

Ontdek de Nationale Proof Set Collectie

U heeft nu de mogelijkheid om eenvoudig kennis te maken met de officiële Nationale Proof Set Collectie. Indien u de set van 2019 behoudt, verkrijgt u namelijk een exclusief voorkeursrecht op de Proof sets die nog zullen verschijnen. Dat houdt in dat u jaarlijks - geheel vrijblijvend - de nieuwe set wordt aangeboden voor de officiële uitgifteprijs. Zo hoeft u geen Nationale Proof Set te missen. Ongeacht de gelimiteerde oplage of grote vraag.

U zal tevens op de reserveringslijst voor de collectie worden geplaatst. Dat betekent dat u periodiek één van de overige Nationale Proof Sets wordt aangeboden. Op deze manier kunt u voordelig schaarse Nederlandse muntsets van voorgaande jaren bemachtigen. U ontvangt deze sets in Proof-kwaliteit uiteraard vrijblijvend en alleen zolang als u dat wilt.

Uw belangrijkste voordelen op een rij:

  • U profiteert van een exclusief voorkeursrecht op de jaarsets die nog verschijnen
  • U heeft de mogelijkheid om voordelig schaarse sets van voorgaande jaren te verzamelen

Indien u alléén de Nationale Proof Set 2019 wilt bemachtigen, kan dat echter ook. Via het bestelformulier op deze pagina kunt u de losse set van 2019 bestellen. Deze zal u tevens ontvangen voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 69,95.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.