Officiële Nationale BU Set 2019 vanaf vandaag verkrijgbaar

(Leestijd: 2 - 4 minuten)

Het Nederlandse muntjaar is vandaag echt van start gegaan. U kunt zich nu namelijk weer intekenen op de meest verzamelde muntset van Nederland: De Nationale BU Set 2019. Reserveringen voor deze set zijn vanochtend geopend en het loopt gelijk al storm op de officiële website. Klik daarom hier om direct naar deze site te gaan en de populaire Nederlandse set te bemachtigen.

De officiële Nationale BU Sets zijn zelfs zo gewild, dat ze vrijwel altijd snel zijn uitverkocht. Ik verwacht dat dit zeker zal gelden voor de muntset van 2019. Deze heeft namelijk een uitzonderlijk lage oplage. Voor het eerst worden er slechts 12.500 sets uitgegeven. Reserveer dus snel uw muntset in BU-kwaliteit voordat ook deze is uitverkocht.

De officiële Nationale BU Set 2019 bevat alle acht denominaties van dit jaar, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. De munten van 1 en 2 Eurocent worden speciaal geslagen voor de jaarsets. Zoals u wel heeft gemerkt, worden deze twee munten in Nederland namelijk niet meer in circulatie gebracht. De munten zijn dus al direct zeer schaars.

Specificaties van de muntset
Uitgifte: Nationale BU Set 2019
Thema: Nederlandse Steden - Maastricht
Oplage: Slechts 12.500 sets
Kwaliteit: Brilliant Uncirculated
Nominale waarde: 3,88 Euro
Inclusief: Originele hoogwaardige Blisterverpakking
Prijs: Nu slechts € 26,95 (later € 29,95)
Bestel de Nationale BU Set 2019

Vanwege de streng gelimiteerde oplage zijn er bijna elk jaar verzamelaars die er niet in slagen om de BU set te bemachtigen. Om dat te voorkomen kunt u zich gratis intekenen op de exclusieve reserveringslijst. Als u zich nu intekent, ontvangt u de Nationale BU Set 2019 gegarandeerd voor slechts € 26,95. U ontvangt deze populaire muntset 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht.

Door uzelf in te tekenen op de reserveringslijst, profiteert u ook van een exclusieve voorrangsregeling op de officiële Nationale BU Sets die nog worden geslagen. Jaarlijks ontvangt u dan de nieuwste BU Set voor de uitgifteprijs. Tevens wordt u periodiek een uiterst moeilijk verkrijgbare set van een voorgaand jaar aangeboden. U ontvangt uw zending(en) geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht. Natuurlijk verzamelt u zolang als u dat zelf wilt en behoudt u alleen de set(s) die u wilt.

Bent u enkel geïnteresseerd in de officiële Nationale BU Set 2019? Dan kunt u de set los bestellen en ook dan betaalt u slechts € 26,95. Indien u de muntset via deze link bestelt, wordt de speciale reserveringscode voor u toegepast en ontvangt u alleen de set van 2019.

Sinds 2017 staan bekende Nederlandse steden centraal op de Nationale BU Sets. De eerste set in deze nieuwe serie was gewijd aan Amsterdam; de tweede aan Den Haag. Dit jaar is het de beurt aan Maastricht. Maastricht is de geboortestad van de Euro, maar bijvoorbeeld ook de stad van het Vrijthof, de Sint Janskerk en heerlijke Limburgse vlaaien.

Dit thema is terug te zien op de originele Blisterverpakking waarin de muntset wordt geleverd. Naast informatie over Maastricht, bevat deze verpakking de numismatische gegevens van de Nederlandse Euromunten.

Naar verwachting kunnen wij al in de loop van volgende week starten met de levering van de nieuwe officiële Nationale BU Set. Ik raad u daarom aan om vandaag nog een bestelling te plaatsen. Dan bent u namelijk verzekerd van de gewilde muntset voordat deze mogelijk is uitverkocht. Verstandiger nog, tekent u zich in op de Nationale BU Set Collectie via de reserveringscode achter deze link. Zo loopt u geen enkele jaarset in BU-kwaliteit mis.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.

Deel het bericht

Misschien is dit ook iets voor u?