Nieuwste uitgifte van de HOLO-Vision collectie beschikbaar: Gedächtniskirche

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Berlijn is een stad vol bezienswaardigheden. De Berlijnse Muur, het Rijksdaggebouw en de Brandenburger Tor worden jaarlijks door miljoenen mensen bezocht. Een ander gebouw dat veel bezoekers trekt is de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche. Deze bijzondere kerk is niet voor niets een van de bekendste bezienswaardigheden van Berlijn.

De Gedächtniskirche is in 1891 gebouwd ter herinnering aan keizer Wilhelm 1. Tijdens de Tweede Wereldoorlog raakte de kerk echter zwaar beschadigd door een luchtaanval van de Geallieerden. Dankzij een innovatieve toepassing van holografie kunt u de kerk nu bewonderen zoals deze ooit gebouwd was. Op de nieuwste munt uit de HOLO-Vision collectie is namelijk zowel de ruïne als de kerk van vóór de oorlog te zien!

Als u de zilveren munt bekijkt, dan ziet u in eerste instantie de Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche zoals deze er na de oorlog uitzag. Als een ruïne. Wanneer u de munt draait, dan verschijnt opeens het schitterende hologram en ziet u de Gedächtniskirche van vóór de oorlog. De klokkentoren is in ere hersteld en dat geldt ook voor de kerkzaal.

Deze innovatie is kenmerkend voor alle munten uit de grensverleggende HOLO-Vision collectie. Een ander kenmerk is de strikt gelimiteerde oplage. Daarom zijn er wereldwijd slechts 1.000 Kaiser-Wilhelm-Gedächtniskirche munten beschikbaar! Bovendien is maar een klein deel daarvan verkrijgbaar op de Nederlandse markt.

Door de beperkte beschikbaarheid waren de eerste twee munten uit de HOLO-Vision al gauw uitverkocht. Naar verwachting geldt ook voor deze nieuwe munt uit de collectie. Wees er dus snel bij, want op is écht op!

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.