Ontwerp van nieuw Beemster Vijfje vanochtend onthuld

(Leestijd: 1 minuut)

Na het succes van het Luchtvaart Vijfje eerder dit jaar, is zojuist het ontwerp van de tweede officiële Nederlandse Herdenkingsmunt bekendgemaakt. Op de prachtige munt prijkt de oer-Hollandse droogmakerij de Beemster. Het Ministerie van Financiën is de opdrachtgever voor het uitgeven van dit wettige betaalmiddel.

De voorintekening voor de munt is vanochtend van start gegaan op Zilveren-vijfje.nl. Op deze vertrouwde website voor Nederlandse munten kunt u het Beemster Vijfje reserveren voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Het Ministerie van Financiën heeft de oplage van deze nieuwe Herdenkingsmunt strikt gelimiteerd. De oplage van het gouden Beemster Tientje is zelfs nog lager dan in voorgaande jaren. Daarvan worden er slechts 800 stuks uitgegeven. Juist door deze bijzonder lage oplage, zal de vraag waarschijnlijk groot zijn. Klik daarom snel hier om direct naar de website te gaan.

Droogmakerij de Beemster is in 1999 toegevoegd aan de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Dat het Nederlands erfgoed precies 20 jaar op deze prestigieuze lijst staat, is een geweldige reden voor een officiële munt. Het Beemster Vijfje is de achtste munt in de serie die gewijd is aan Nederlands Werelderfgoed.

Munten uit de serie ‘Nederlands Werelderfgoed’ zijn vaak favoriet onder verzamelaars. De verwachting is dat, zoals we dat vaker zagen, de oplagen vrij snel uitverkocht zullen zijn. Reserveer daarom liever vandaag nog uw exemplaar op de speciale website. Dan ontvangt u uw Beemster Vijfje of Tientje gegarandeerd voor de uitgifteprijs.

Wegens het Hemelvaartweekend zijn wij gesloten van donderdag 30 mei tot en met zondag 2 juni. Onze klantenservice staat vanaf maandag weer voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. In de tussentijd worden bestellingen via de website automatisch in behandeling genomen.

Ik wens u een alvast een fijne Hemelvaartsdag en veel verzamelplezier met de nieuwste Nederlandse Herdenkingsmunt.

Verlopen
Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Deel het bericht