Maak nu zeer voordelig kennis met de Eerste Euro Afslagen

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

De euro is pas sinds 2002 ons wettige betaalmiddel. Vanaf de dag waarop de eerste euro’s zijn geslagen zijn de munten echter al razend populair onder verzamelaars wereldwijd. Bovendien is de interesse in de munten sindsdien alleen maar toegenomen!

Er is vooral uitzonderlijk veel interesse in de allereerste munten van de eurolanden. Op veilingen worden deze bijzondere euromunten dan ook voor extreem hoge bedragen verhandeld. Dankzij de exclusieve Eerste Euro Afslagen Collectie kunt u de munten gelukkig voordelig ontdekken.

De Eerste Euro Afslagen uitgiftes worden gemaakt volgens een uniek procedé. De prachtige uitgiftes zijn namelijk verguld met 24 karaat goud en bevatten een puur zilveren applicatie. Op de zilveren applicatie is de allereerste herdenkingseuro van het betreffende land te zien! In het 24 karaat vergulde deel van de uitgiftes is bovendien een verfijnde gravure aangebracht waarin een herkenbaar object van het land van herkomst wordt uitgelicht.

Heeft u interesse in de Eerste Euro Afslagen Collectie? Dan hebben wij een aantrekkelijke aanbieding voor u. U krijgt namelijk maar liefst 67% korting op uw eerste uitgifte! Daardoor kost de eerste uitgifte u slechts €9,95 in plaats van €29,95. U bespaart dus wel €20. En heeft u reeds een automatische incasso afgegeven? Dan profiteert u natuurlijk van gratis verzending van uw bestelling, zoals altijd bij het Amsterdams MuntKantoor. Daardoor bespaart u nóg meer.

Ik moet u helaas wel zeggen dat de oplage van de Eerste Euro Afslagen Collectie beperkt is. Wereldwijd zijn er van elke uitgifte slechts tienduizend stuks beschikbaar. Reserveer daarom snel de allereerste Eerste Euro Afslagen Collectie en bespaar €20 op de eerste uitgifte!

Als u zichzelf intekent op de collectie, dan verwerft u ook het recht om op de exclusieve reserveringslijst voor de Eerste Euro Afslagen Collectie geplaatst te worden. Dat betekent dat u ongeveer eens per maand een nieuwe uitgifte zult ontvangen. Deze ontvangt u uiteraard 14 dagen vrijblijvend op proef.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.