Langverwachte Vaticaanse BU Set 2019 nu beperkt verkrijgbaar

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

U heeft vast wel eens gehoord dat de waarde van munten met de jaren enorm kan toenemen. Deze waardestijging is afhankelijk van vele factoren. De verkrijgbaarheid speelt echter vaak een rol. Des te zeldzamer een munt is, des te meer sommige verzamelaars bereid zijn ervoor te betalen.

Dat is één van de redenen dat Euromunten uit het Vaticaan zo gewild zijn. Deze wettige betaalmiddelen worden alleen in kleine aantallen geslagen. De Europese Centrale Bank hanteert een strikt beleid op het aantal Euromunten dat landen mogen uitgeven. Daardoor is de oplage voor kleine landen met weinig inwoners zeer beperkt.

Veel mensen hebben dan ook uitgekeken naar de officiële Vaticaanse BU Set van 2019. Ik ben verheugd u te melden dat deze gewilde set vanaf vandaag verkrijgbaar is. Doordat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, kunt u de muntset nu bemachtigen voor slechts € 89,95. Klik hier om naar het reserveringsformulier te gaan en uw exemplaar af te roepen.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

Munten uit Vaticaanstad zijn altijd al immens populair geweest. Vorig jaar was de vraag naar de Vaticaanse BU Set van 2018 zo enorm, dat wij al in twee dagen door onze voorraad heen waren. Bijna moesten wij mensen teleurstellen die de set al hadden gereserveerd. Maar gelukkig konden wij nog een laatste paar sets verkrijgen vanuit Vaticaanstad. Daardoor lukte het op het nippertje om aan alle reserveringen te voldoen.

Naar verwachting zal de vraag dit jaar minstens net zo groot zijn. Waarschijnlijk zelfs groter. De afgelopen tijd hebben veel mensen mij namelijk al gevraagd wanneer de Vaticaanse BU Set 2019 wordt uitgegeven. Vandaag is het eindelijk zover en kan ik u de prachtige set met acht officiële Euromunten uit Vaticaanstad aanbieden.

Land Vaticaanstad
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Nominale waarde 3,88 Euro
Oplage Slechts 60.000 sets wereldwijd
Bijzonderheid Inclusief de originele beschermende verzamelblister

Wij hebben ons uiterste best gedaan om zoveel mogelijk muntsets te verkrijgen voor de Nederlandse markt. Wereldwijd zijn er echter muntkantoren die hetzelfde doen voor hun klanten. De oplage van de jaarlijkse muntset in Brilliant Uncirculated kwaliteit van Vaticaanstad blijft echter uitzonderlijk strikt gelimiteerd. Daarom raad ik u aan om de Vaticaanse BU Set van 2019 direct te bestellen.

De officiële muntset uit Vaticaanstad bevat acht prachtige Euromunten die zijn geslagen in de speciale verzamelkwaliteit ‘Brilliant Uncirculated’. Het slaan en verpakken van deze wettige betaalmiddelen in BU-kwaliteit is een tijdrovend proces. Ook daardoor worden er slecht 60.000 sets uitgegeven voor alle verzamelaars wereldwijd.

Om de verzamelwaarde van deze jaarset te waarborgen, wordt de set geleverd in de originele verzamelverpakking. Dankzij het speciale ontwerp van deze hoogwaardige verpakking kunt u de muntset zo neerzetten dat u de Vaticaanse zijde van de munten eenvoudig kunt bekijken. Bovendien zorgt de luxe blister voor bescherming en bevat het alle numismatische gegevens.

Zoals u van ons gewend bent behandelen wij elke bestelling op de volgorde waarin deze bij ons binnenkomt. Dat is wel zo eerlijk. Zo heeft iedereen een gelijke kans om de schaarse set te bemachtigen. Als deze Vaticaanse BU Set echter even gewild is als in voorgaande jaren, is haast wel geboden. Wees er dus snel bij.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.