Laatste kans op de officiële Notre-Dame Restauratie-munt

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Onlangs stuurde ik u een bericht over de zilveren Notre-Dame Herdenkingsmunt. Een flink deel van de opbrengst van deze officiële Franse 10 Euro munt wordt gedoneerd aan de wederopbouw van het UNESCO werelderfgoed. Mede daardoor was de vraag naar het bijzondere verzamelobject enorm. Precies zoals van tevoren werd verwacht.

De prachtige Herdenkingsmunt is zelfs al tijdens de voorintekening volledig uitverkocht bij de producent, Monnaie de Paris. Gelukkig konden wij nog op tijd enkele extra exemplaren verkrijgen. Klik daarom snel hier en bestel de zeldzame zilveren Notre-Dame munt voor slechts € 89,95.

Er zijn nu nog maar 19 Herdenkingsmunten beschikbaar. Indien u interesse in de munt heeft, raad ik u aan om vandaag uw reservering achter te laten. Dat kunt u op deze website doen. Wees wel snel. Alle reserveringen worden namelijk strikt op volgorde van binnenkomst behandeld.

Voor de volledigheid vindt u het eerdere bericht hieronder:


Waarschijnlijk zal u over een paar jaar nog weten waar u was op de avond van 15 april 2019. De avond dat u hoorde dat één van de bekendste gebouwen van Parijs in de brand stond. Misschien wel van heel de wereld.

Ik heb het natuurlijk over de Notre-Dame. Veel mensen hebben geschokt naar de brand gekeken. Live, of via de televisie. Nu zoeken velen een manier om bij te dragen aan de wederopbouw. Daarom heeft het Franse munthuis Monnaie de Paris een officiële Notre-Dame Restauratie-munt geslagen.

De oplage van deze zilveren 10 Euro Herdenkingsmunt is strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren wereldwijd. Kenners verwachten dat de Notre-Dame munt al tijdens de voorintekening uitverkoopt. Waarschijnlijk is de vraag groter dan het aanbod.

U kunt zich dan ook voorstellen dat er maar enkele exemplaren beschikbaar zijn gesteld voor de Nederlandse markt. Reserveer dus snel een exemplaar op de beveiligde bestelsite voor Nederlandse verzamelaars. Nu nog voor slechts € 89,95.

De bijzondere Notre-Dame Restauratie-munt is vervaardigd van .900 zilver en geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Bovendien heeft deze officiële Franse Herdenkingsmunt een nominale waarde van 10 Euro. Indien u de zilveren munt bestelt, wordt deze geleverd met de hoogwaardige luxe presentatiecassette van Monnaie de Paris.

Per verkochte munt zal € 20,- worden gedoneerd aan de restauratie van het UNESCO werelderfgoed. Daardoor zal het bijzondere verzamelobject waarschijnlijk een brede doelgroep aanspreken. Verzamelaars van schaarse munten zullen de Herdenkingsmunt willen bemachtigen, maar ook mensen die iets willen doen voor de Notre-Dame.

Monnaie de Paris heeft natuurlijk tijd nodig om de muntstempel te produceren. Door de vele details die de Notre-Dame munt rijk is, is dit een secuur werk. Daarna zal de Herdenkingsmunt nog geslagen moeten worden. Naar verwachting kunnen wij vanaf 20 mei beginnen met de levering.

Ik wens u een vrolijk, zonnig Pasen en veel verzamelplezier met deze gloednieuwe Franse munt.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.