Koning Willem-Alexander verrichtte Ceremoniële Eerste Slag Luchtvaart Vijfje

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

Koning Willem-Alexander heeft gisteren de Ceremoniële Eerste Slag van het Luchtvaart Vijfje verricht. Zijne Majesteit de Koning sloeg de Nederlandse munt in het Eye Filmmuseum in Amsterdam. Onder meer de Staatssecretaris van Financiën was bij deze ceremonie aanwezig.

Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om het Luchtvaart Vijfje te bestellen? Dan raad ik u aan om dat direct te doen. De munt is namelijk razend populair onder een brede groep verzamelaars. De officiële Prestige Set is daardoor al compleet uitverkocht. Klik dus snel hier en bestel uw Luchtvaart Vijfje nu deze nog verkrijgbaar is.

Reserveren - Amsterdams MuntKantoor

Het Luchtvaart Vijfje is een wettig betaalmiddel in Nederland met een nominale waarde van 5 Euro. De munt kan dus nooit minder dan dat waard worden. Het Ministerie van Financiën heeft de oplage van deze Euromunt echter strikt gelimiteerd. Wanneer de vraag veel groter is dan het aanbod, kan de verzamelwaarde fors stijgen. Dat is in het verleden soms ook met de officiële Nederlandse herdenkingsmunten gebeurd.

Een andere reden voor de populariteit van het Luchtvaart Vijfje is het ontwerp. Of eigenlijk de verschillende ontwerpen. De muntafbeelding op het verzilverde Vijfje wijkt namelijk af van die van het Sterling zilveren Vijfje. Ook het gouden Tientje heeft een andere muntafbeelding. U kunt de verschillen hier bekijken.

De Luchtvaart Prestige Set bevatte één exemplaar van deze verschillende munten. Onze klantenservice heeft de laatste weken vaak de vraag gekregen of wij deze set nog konden verkrijgen. Helaas is dat niet het geval.

De herdenkingsmunten die in deze set zitten, zijn los nog wel zeer beperkt verkrijgbaar. De lage beschikbaarheid geldt vooral voor het Gouden Luchtvaart Tientje. Op Zilveren-vijfje.nl kunt u de actuele voorraad controleren Indien een product nog niet op ‘uitverkocht’ staat, kunt u deze gegarandeerd bemachtigen.

Naar verwachting starten wij volgende week met de verzending van de Luchtvaart munten. Bestel nu uw Luchtvaart Vijfje of Tientje en u heeft deze snel in huis.

Ik wens u veel verzamelplezier met de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt: het Luchtvaart Vijfje.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.