Inschrijving gestart voor populaire B.U. Set 2017

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Het Amsterdams MuntKantoor wenst u een gezond en prettig nieuw verzameljaar! Zoals altijd staan wij ook dit jaar weer in dienst van de verzamelaar. Ook dit jaar belooft weer een prachtig verzameljaar te worden. Deze wordt, zoals vaak, begonnen met de aankondiging van de nieuwe Nationale B.U. Set. Dit is Nederlands meest verzamelde muntset. Deze set heb ik nog niet zelf vastgehouden, omdat deze op dit moment geslagen wordt.

Vanwege de populariteit van deze set kunt u zich vanaf vandaag wel intekenen op deze muntset. De oplage is beperkt tot 15.000 stuks. De zelfde oplage als vorig jaar. Die set was toen in een paar dagen uitverkocht! Schrijf u dus snel in.

BU Set 2017 - Amsterdams MuntKantoor

De komende vijf jaren staan in het thema van de grote steden van Nederland. Dit jaar wordt begonnen met onze hoofdstad; Amsterdam. De set wordt geleverd in originele blisterverpakking en bevat alle munten van 1 cent tot en met 2 euro. Dit in de Briljant Uncirculated kwaliteit. Dit is de kwaliteit, waarbij de munten geslagen worden met speciaal gepolijst muntplaatjes. Direct na het slaan worden de munten apart verpakt, zodat ze zonder krasjes of andere beschadigingen in de representatieve verpakking geplaatst worden.

Als u zich nu inschrijft ontvangt u de B.U. muntset voor de officiële uitgifteprijs van slechts €26,95. Tevens zorgt u er dan voor dat u de overige B.U. sets zult ontvangen. Op deze manier kunt u de collectie eenvoudig compleet maken. U ontvangt elke zending uiteraard geheel vrijblijvend 14 dagen op zicht. Als u slechts alleen in dit exemplaar geïnteresseerd bent, dan kunt u hier dit exemplaar los bestellen.

PS: De voorraad is beperkt en alle reserveringen worden verwerkt op volgorde van binnenkomst, reserveer dus snel uw munstset van 2017.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.