Heeft u uw officiële Luchtvaart Vijfje al besteld?

(Leestijd: 2 - 4 minuten)

Ongeveer anderhalve week geleden stuurde ik u een bericht over de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt: het officiële Luchtvaart Vijfje. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest om dit wettige betaalmiddel te reserveren? Dan raad ik u aan dat vandaag nog te doen. Op moment van schrijven zijn alle versies van de munt nog verkrijgbaar, maar dat is waarschijnlijk niet lang meer het geval.

Er is vooral veel vraag naar de strikt gelimiteerde Luchtvaart Prestige Set. Van deze luxe muntset zijn slechts 200 stuks uitgegeven. Daarom is de schaarse set zelfs al compleet uitverkocht bij de meeste handelaren. Wij hebben ook nog maar vier exemplaren beschikbaar. Klik dus snel hier om een officiële Luchtvaart Prestige Set te bestellen.

Ter volledigheid vindt u het bericht van anderhalve week geleden hieronder:


Ontwerp officiële Nederlandse Luchtvaart Vijfje vanochtend vrijgegeven!

Zoals u van ons gewend bent, houden wij u als eerste op de hoogte van de nieuwste munten. Daardoor kan ik vandaag het ontwerp van de nieuwste Nederlandse herdenkingsmunt aan u bekendmaken. Bent u benieuwd hoe dit officiële Luchtvaart Vijfje eruitziet? Klik dan hier om naar Zilveren-vijfje.nl te gaan en de munt te bekijken.

Op de website kunt u de nieuwe herdenkingsmunt ook bestellen voor de officiële uitgifteprijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt voor het Nederlandse wettige betaalmiddel. Bovendien heeft u vandaag nog keuze uit alle varianten waarin de schitterende munt te verkrijgen is. Vanwege de strikt gelimiteerde oplage en de grote interesse, kan ik u niet garanderen dat elke munt lang beschikbaar is.

De nieuwste Nederlandse munt staat in het teken van ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’. Ik wil u graag wijzen op een zeer uniek kenmerk van de herdenkingsmunt. De ontwerpen van de versies waarin deze verkrijgbaar is verschillen namelijk van elkaar. Wanneer u de verschillende ‘100 Jaar luchtvaart’ munten naast elkaar houdt, ziet u dat het vliegtuig van linksonder naar het midden van de munt verplaatst.

De drie muntontwerpen komen terug in de officiële Luchtvaart Prestige Set. Deze waardevolle muntset bevat een zilveren Vijfje, een verzilverd BU-Vijfje en een gouden Tientje. Ook ontvangt u in deze set een speciale 100 Jaar Luchtvaart Herdenkingsuitgifte van 1 Ounce puur zilver. De set is daarmee het ultieme verzamelobject.

Op het grote Sterling zilveren Luchtvaart Vijfje is het vliegtuig het meest tegen de linker rand van de munt afgebeeld. Op de zwaar verzilverde Vijfjes is hetzelfde vliegtuig naar het midden toegevlogen. Tot slot is deze nog meer opgeschoven op het gouden Luchtvaart Tientje. De munten krijgen daardoor een zeer dynamisch karakter!

Samengevat ontvangt u in de Prestige Set ontvangt dus:

  • Eén Sterling zilveren Luchtvaart Vijfje in Proof-kwaliteit
  • Eén zwaar verzilverd Luchtvaart Vijfje in BU-kwaliteit
  • Eén gouden Luchtvaart Tientje in Proof-kwaliteit
  • Eén speciale Luchtvaart Herdenkingsuitgifte in 99,9% puur zilver

De oplage van deze Limited Edition muntset is beperkt tot slechts 200 stuks. Klik daarom snel hier om de Luchtvaart Prestige Set te bestellen voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 499,-.

Op Zilveren-vijfje.nl heeft u natuurlijk ook de mogelijkheid om de bovengenoemde munten los te bestellen. De herdenkingsmunten zullen zo spoedig mogelijk worden geleverd. De Ceremoniële Eerste Slag vindt plaats op 14 maart. Naar verwachting kunnen wij vlak daarna beginnen met de levering.

Wilt u meer informatie over het Luchtvaart Vijfje, de oplage of het thema? Gaat u dan naar deze website. Bij elke munt staan de numismatische specificaties. Onderaan de pagina vindt u uitgebreide informatie over het thema ‘100 jaar luchtvaart in Nederland’ en over het ontwerp.

Ik wens u veel verzamelplezier met de eerste officiële Nederlandse herdenkingsmunt van 2019: Het Luchtvaart Vijfje.


Deze aanbieding is verlopen. Meld uzelf aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van al onze aanbiedingen.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.