Eerste officiële Olympische Winterspelen 2018 munt beschikbaar

(Leestijd: 1 - 2 minuten)

Dit weekeinde zijn de Wereld Kampioenschappen Allround in Hamar. Volgend weekeinde is de finale van de Wereldbeker. Als ik deze tekst in andere landen zou verzenden zou ik waarschijnlijk veel vragen krijgen waar het over gaat. In ons land een stuk minder. Schaatsen natuurlijk!

Volgend jaar rond deze tijd is dat anders. Dan heeft hopelijk de hele wereld het weer over onze helden tijdens de Olympische Winterspelen van 2018. De spelen vinden plaats van 9 tot en met 25 februari 2018 in PyeongChang te Zuid Korea. Zullen onze Olympische sporters het weer goed doen?

PyeongChang 2018 Olympische Winterspelen: Schaatsen munt kopen

Schaatsen is voor Nederland het onderdeel waar de meeste medailles de afgelopen Olympische Winterspelen behaald werden. Bij de vorige Spelen werden zelfs 23 van de 36 schaatsmedailles door Nederland gewonnen! In 2018 zijn er 7 onderdelen voor mannen en vrouwen. In principe zijn er dus 42 medailles te winnen. Bent u ook zo benieuwd hoeveel er daarvan naar Nederland gaan?

PyeongChang 2018 Olympische Winterspelen: Schaatsen

Er zijn speciale munten voor de Olympische Winterspelen, waarvan enkelen nu al beschikbaar zijn. De resultaten van de Nederlandse schaatsploeg zorgden in 2014 voor een ware run op de munten uit Rusland. Helaas waren er nog maar weinig beschikbaar op dat moment. Veel mensen hebben dus helaas geen mooi aandenken aan die Olympische Winterspelen.

U kunt vandaag al de officiële munten voor de Olympische Winterspelen bestellen en ontvangen. De oplage is beperkt en deze munten zijn wereldwijd erg populair. Zorg dus dat u er dus snel bij bent. Voor de andere disciplines zijn er ook officiële munten beschikbaar. U kunt ze allemaal ontvangen. Vink aan dat u ze wilt ontvangen en wij zullen u maandelijks een munt toesturen.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.