Eerste Man op de Maan munt 2019 in 24-karaat goud

(Leestijd: 2 - 3 minuten)

"Een kleine stap voor de mens, een grote sprong voor de mensheid." Dat zijn de legendarische woorden die Neil Armstrong sprak op 21 juli 1969. De dag dat hij als eerste mens ooit een voet op de maan zette.

Binnenkort is het precies 50 jaar geleden dat dit historische moment plaatsvond. Het gouden jubileum van deze maanlanding wordt op zeer passende wijze geëerd. Er is namelijk een officiële 24-karaat gouden Herdenkingsmunt geslagen. Deze prachtige munt is geslagen in de allerhoogste kwaliteit.

Doordat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, bent u nu in de gelegenheid om de gouden munt te bemachtigen voor slechts € 49,95 (in plaats van later € 79,95). Ik raad u wel aan om vandaag nog uw reservering te plaatsen. De internationale interesse in de Herdenkingsmunt is namelijk immens, terwijl de oplage ontzettend laag is.

Wij kunnen uw speciale introductiekorting van € 30,- slechts korte tijd garanderen. Door de strikt gelimiteerde oplage van de munt beschikken wij helaas maar over een klein aantal exemplaren. Klik daarom hier om direct naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw gouden munt af te roepen.

De officiële ‘Eerste Man op de Maan’ munt is onderdeel van de gerenommeerde Kleinste Gouden Munten Collectie. Deze Collectie is wereldwijd gewild door de vele indrukwekkende details die op de ontwerpen zijn aangebracht. Maar zeker ook vanwege de betaalbaarheid. De 24-karaat gouden munten kosten namelijk slechts een fractie van veel andere gouden Proof-munten.

Bovendien kunt u nu fors besparen. U ontvangt uw introductiekorting met de promotiecode 1919EM2047. De code wordt automatisch voor u toegepast als u de munt bestelt via deze link. Uw promotiecode is een week geldig en verloopt op 18 mei. Zorg er dus direct voor dat u uw kans benut om de gouden Herdenkingsmunt te bemachtigen voor slechts € 49,95 (later € 79,95).

Indien u uw kennismakingszending met de ‘Eerste Man op de Maan’ behoudt, verkrijgt u de unieke mogelijkheid om de overige Kleinste Gouden Munten te verzamelen. Uw naam wordt dan op de exclusieve reserveringslijst voor de gouden meesterwerken gezet. Dat houdt in dat u vrijblijvend — zo vaak en zolang als u dat wilt — een Kleinste Gouden Munt wordt aangeboden. Deze zijn meestal al zeer schaars door de grote internationale vraag.

Elk exemplaar is voorzien van het officiële Certificaat van Echtheid. Daarnaast maakt een hoogwaardig verzamelsysteem en een persoonlijk Certificaat van Eigendom deel uit van de Collectie ‘Kleinste Gouden Munten’. Zo verzamelt u eenvoudig een complete Collectie officiële gouden Herdenkingsmunten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zoals de maanlanding in 1969.

Ik wens u veel verzamelplezier met de ‘Eerste Man op de Maan’ in 24-karaat goud.

Deze aanbieding is verlopen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief, bekijk het nieuwsoverzicht of houd onze Facebook-pagina in de gaten om op te hoogte te blijven van de nieuwste acties en aanbiedingen.